Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Novados

Covid-19 atklāts Saulkrastu slimnīcā un sociālās aprūpes mājā, kā arī pansionātā Rēzeknē

Covid-19 konstatēts astoņiem darbiniekiem un deviņiem pacientiem pašvaldības SIA Saulkrastu slimnīca, kā arī sociālās aprūpes mājas diviem darbiniekiem un septiņiem klientiem, aģentūru LETA informēja Saulkrastu novada pašvaldības Komunikācijas un tūrisma nodaļas vadītāja Baiba Stjade. Tāpat 20 Covid-19 gadījumi klientiem un darbiniekiem konstatēti pansionātā Rēzeknē.

Šorīt Vidzemē tīrīti un kaisīti sniegotie ceļi vairāk nekā 100 km garumā

VAS Latvijas autoceļu uzturētājs, ņemot vērā ziemai raksturīgos apstākļus, pirmdien agri no rīta veicis ziemas dienesta darbus Cēsu, Smiltenes un Alūksnes apkaimē. Kopumā autoceļu brauktuves slīdamības samazināšanas un sniega attīrīšanas darbi uz valsts autoceļiem veikti vairāk nekā 100 km garumā. Laika prognozes liecina, ka vēl šodien Vidzemes reģionā uz autoceļiem var veidoties apledojums, iespējama arī snigšana.

Mazina negodīgu konkurenci © DIENA

Tas noteikti ir solis pareizajā virzienā, tā par Saeimas galīgajā lasījumā atbalstītajiem grozījumiem likumā par pašvaldībām, kas paredz, ka pašvaldības ir tiesīgas ne biežāk kā vienreiz mēnesī izdot bezmaksas drukātus informatīvos izdevumus, kuros tās varēs informēt sabiedrību par tās funkciju izpildi, teic gan Dienas aptaujātie reģionālās preses pārstāvji, gan Konkurences padome.