Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Politika

NA ekonomikas ministra amatam virzīs Ilzi Indriksoni

Nacionālā apvienība (NA) ekonomikas ministra amatam virzīs Ekonomikas ministrijas (EM) parlamentāro sekretāri Ilzi Indriksoni, Latvijas Televīzijas raidījumā "Kas notiek Latvijā?" paziņoja NA līderis Raivis Dzintars.

Jūk Zaļo un zemnieku savienība © DIENA

Liepājas partijas pārstāvis, ekspremjers un Saeimas deputāts Māris Kučinskis Dienai apstiprināja informāciju, ka top jauna politiskā apvienība, ko veidos Liepājas partija, Latvijas Reģionu apvienība (LRA) un Latvijas Zaļā partija (LZP). Pēdējā līdz šim veidoja apvienību ar Latvijas Zemnieku savienību jeb ZZS. Savukārt Liepājas partijai bija sadarbības līgums ar ZZS. "Esam sarunu procesā, esmu pārliecināts, ka sarunas par šādu veidojumu būs sekmīgas. Otrdien uz visiem jautājumiem atbildēsim - būs preses konference," sacīja Kučinskis.

Mērķē atgriezties pie varas © DIENA

Ar pārliecību, ka bez Latvijas Zemnieku savienības (LZS), kas ietilpst Zaļo un Zemnieku savienībā (ZZS), nav iespējams pienācīgi vadīt valsti, sestdien noritēja politiskā spēka kārtējais kongress Jelgavā. Tika pieņemtas piecas rezolūcijas, un iezīmējās tās tēmas, ko LZS plāno aktualizēt, gatavojoties Saeimas vēlēšanām, kas notiks pēc pusgada.