Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Rīgā

Apvienojot vairākas tiesas, darbu sāk Rīgas pilsētas tiesa

Šodien Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesai tiks pievienotas divas Rīgas tiesas - Rīgas pilsētas Pārdaugavas tiesa un Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesa, vienlaikus mainot tiesas nosaukumu un apvienoto struktūru nosaucot par Rīgas pilsētas tiesu, aģentūru LETA informēja Tieslietu ministrijā.

Rīgas osta stiprina sadarbību ar Poliju

Šonedēļ Rīgas ostā viesojās Polijas infrastruktūras ministrs Andžejs Adamčiks un viņu pavadošā Polijas uzņēmēju delegācija, kurā bija arī Gdiņas ostas pārvaldes vadība. Ņemot vērā nestabilo situāciju pasaules energoresursu tirgū, traucējumus kravu piegādes ķēžu plūsmās, kā arī Rīgas un Gdiņas ostas kravu pārkraušanas un uzglabāšanas jaudu rezerves, ostu vadītāji ir apņēmušies šajā gadā sadarboties kravu pārkraušanas, uzglabāšanas un šķirošanas procesu veicināšanā.

Rīgā notiks jubilejas burgeru festivāls

6. augustā Esplanādes parka laukumā tradicionāli norisināsies piektais jubilejas “Rīgas Burgeru Festivāls”. Šoreiz ikgadējas festivāla ietvaros ir gaidāmie vairāk nekā 30 burgeru ēdnīcu pārstāvji no visas Latvjas, informē portāls balticevents.info.

Lucavsalas pludmalē atkal var droši peldēties

Veicot atkārtotas pārbaudes, konstatēts, ka ūdens Lucavsalas pludmalē atbilst kvalitātes prasībām un peldvietā var droši peldēties, informē Rīgas domes Mājokļu un vides departaments.

Rīgā piesārņojuma dēļ aizliedz peldēties Lucavsalā

Veselības inspekcija (VI) pēc peldvietu ūdens kvalitātes analīžu veikšanas ir aizliegusi peldēties Daugavas peldvietā Lucavsalā, Rīgā, jo peldūdens mikrobioloģisko analīžu rezultāti šajā peldvietā pārsniedz pieļaujamo normu un tas neatbilst kvalitātes prasībām, informēja inspekcijā.