Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Rīgā

Rīgā piesārņojuma dēļ aizliedz peldēties Lucavsalā

Veselības inspekcija (VI) pēc peldvietu ūdens kvalitātes analīžu veikšanas ir aizliegusi peldēties Daugavas peldvietā Lucavsalā, Rīgā, jo peldūdens mikrobioloģisko analīžu rezultāti šajā peldvietā pārsniedz pieļaujamo normu un tas neatbilst kvalitātes prasībām, informēja inspekcijā.

Rīgā siltumenerģijas tarifs augustā pieaugs par 15,3%

AS "Rīgas siltums" siltumenerģijas tarifs no 15.augusta pieaugs par 15,3%, sasniedzot 85,45 eiro par megavatstundu (MWh) bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), liecina Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) publiskotā informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Pirmajā pusgadā kravu apgrozījums Rīgas ostā audzis par 11,5%

Rīgas brīvostas kravu apgrozījuma rādītāji šā gada 6 mēnešos sasniedz 11,32 milj. tonnu, kas ir par 11,5% jeb 1,2 milj. tonnām vairāk nekā 2021. gadā šajā laika periodā. Pozitīvo kravu dinamiku veido kāpums energoresursu kravu segmentā, kā arī būtisks kravu apjoma pieaugums konteinerkravu segmentā. Šā gada 6 mēnešos Rīgas ostā pārkrauts turpat 2,36 milj. tonnas konteinerizēto kravu, kas ir par 14,5% vairāk salīdzinājumā ar analogu periodu pērn, vienlaikus pārsniedzot arī 2020. gada pirmā pusgada rezultātu.

Piesaista finansējumu Rīgas Zoodārza Amūras tīģeru labturībai

Šogad Rīgas Zooloģiskais dārzs, īstenojot atbalstītāju un sadarbības partneru projektu dzīvnieku labturības un aizsardzības jomā, kā jaunumu piedāvā iespēju komersantiem kļūt par Rīgas Zoo dzīvojošā Amūras tīģeru pāra – Augusta un Taigas – patronu un atklāt "tīģera iespējas" pašam uzņēmējam!