Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Krievija

Sanktpēterburgā aizturēts piketētājs ar plakātu "Dzīvosim draudzīgi"

Sanktpēterburgas Pils laukumā nedēļas nogalē aizturēts šīs pilsētas iedzīvotājs Ļevs Sokolovs, kas tur bija ieradies ar plakātu, kurā attēlots pazīstamais padomju animācijas filmas varonis runcis Leopolds un uzrakstīts runča iecienītais teiciens "Dzīvosim draudzīgi", vēsta cilvēktiesību medijs OVD-Info.

Krievijā aizturēts opozicionārs Roizmans

Krievijas policija ceturtdien atkal aizturējusi opozīcijas politiķi bijušo Jekaterinburgas mēru Jevgēņiju Roizmanu, jo viņš, kā apgalvo izmeklētāji, izplatījis informāciju par "ekstrēmistisku organizāciju", pavēstīja Roizmana advokāts Vladislavs Idamžapovs.

Maskavā dibinās starptautisku "rusofilu" kustību

Otrdien Maskavā paredzēta starptautiskas "rusofilu" kustības dibināšana, kas organizēta pēc Bulgārijas nacionālās "rusofilu" kustības līdera Nikolaja Malinova un amerikāņu aktiera Stīvena Sīgala iniciatīvas, vēsta bulgāru laikraksts Dnevnik.

Avots: Irāna slepus piegādā Krievijai munīciju

Irāna slepus Krievijai tās karam pret Ukrainu lielā daudzumā piegādājusi patronas, raķetes un mīnmetēju šāviņus un plāno tos piegādāt vēl, avots drošības jomā apliecināja britu telekanālam Sky News.