Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Krievija

Krievijā par pretkara zīmējumu vajātā skolniece nodota mātei

Krievijā pretkara zīmējuma dēļ vajātā skolniece Maša Moskaļova, kuras tēvam par tā dēvēto armijas diskreditāciju piespriesti divi gadi cietumā un kas pati bija ievietota patversmē, tagad ir nodota mātei, trešdien pavēstīja Krievijas bērnu tiesībsardze Marija Ļvova-Belova.

Lukašenko dodas uz Maskavu

Baltkrievijas diktators Aleksandrs Lukašenko trešdien dodas uz Maskavu, lai tiktos ar Krievijas kolēģi Vladimiru Putinu.

Krievija izraida Igaunijas diplomātu

Krievija informējusi Igauniju par lēmumu izraidīt Igaunijas vēstniecības diplomātu, un tā ir Maskavas atbilde uz Igaunijas lēmumu pirms nedēļas izraidīt Krievijas diplomātu, paziņoja Igaunijas Ārlietu ministrija.

Kasparovs: Putins ir kā narkomāns, kurš nākamās devas dēļ ir gatavs pārdot visu, kas viņam ir

“Ķīna gatavojas aprīt Krieviju, lai paplašinātu savu teritoriju. Ķīnieši saglabā pretenzijas uz 1,5 miljoniem Krievijas teritorijas kvadrātkilometru, kurus, kā uzskata Ķīna, Krievijas Impērija nelikumīgi atsavināja 19. gadsimtā,” par Ķīnas plāniem Krieviju padarīt par savu provinci intervijā TV24 raidījumam Globuss pauda Kremļa kritiķis, opozīcijas aktīvists, šaha lielmeistars Garijs Kasparovs.