Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Krievija

Krievija notiek Borisa Ņemcova piemiņas akcijas

Maskavā un vairākās citās Krievijas pilsētās pirmdien notiek akcijas, pieminot pirms astoņiem gadiem noslepkavoto opozicionāru Borisu Ņemcovu un paužot protestu pret Krievijas prezidenta Vladimira Putina režīma karu pret Ukrainu.

Prigožins atzīst, ka dibinājis "troļļu fabriku"

Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam tuvais uzņēmējs, algotņu grupējuma Vagner dibinātājs Jevgēņijs Prigožins atzinis, ka viņš savulaik dibinājis bēdīgi slaveno Sanktpēterburgas "troļļu fabriku" - Interneta pētījumu aģentūru, kurai ASV valdība piemērojusi sankcijas par jaukšanos ASV vēlēšanās.

Krievija izšāvusi raķetes uz Ukrainu

Krievija piektdienas rītā izšāvusi raķetes uz Ukrainu un uzbrukuma dēļ daudzos apgabalos iedarbojusies pretgaisa aizsardzība. Divas no Krievijas raķetēm šķērsojušas Moldovas un Rumānijas gaisa telpu.

Laikraksti: Patriarhs Kirils pirms pusgadsimta Šveicē spiegojis VDK labā

Krievijas pareizticīgo baznīcas patriarhs Kirils, kurš pazīstams kā prezidenta Vladimira Putina atbalstītājs, strādāja Padomju Savienības izlūkdienesta labā pagājušā gadsimta septiņdesmitajos gados, kad dzīvoja Šveicē, atsaucoties uz arhīva dokumentiem, vēsta Šveices laikraksti.