Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Krievija

Apple Krievijā samaksājis 12 miljonu eiro naudassodu

ASV tehnoloģiju uzņēmums Apple Krievijā samaksājis 1,2 miljardu rubļu (12,4 miljoni eiro) naudassodu saistībā ar Maskavas apgalvojumiem, ka tas ļaunprātīgi izmantojis dominējošo stāvokli mobilo lietotņu tirgū.

Krievijā teātriem pieprasa atspoguļot "tradicionālās vērtības"

Krievijas federālajiem teātriem, iestudējot izrādes, jāņem vērā diktatora Vladimira Putina rīkojums par "tradicionālajām garīgi tikumiskajām vērtībām, kā arī jāsniedz atskaites par to, tieši kurām saraksta vērtībām atbilst viens vai otrs iestudējums", teikts Krievijas Kultūras ministrijas vēstulē teātriem.

Krievijā notiesā studentu par uzbrukumu plānošanu armijai

Krievijas tiesa piespriedusi piecu gadu cietumsodu 20 gadus vecam studentam, atzīstos viņu par vainīgu sadarbībā ar Ukrainas specdienestiem un sabotāžas uzbrukumu plānošanā militārajām bāzēm, pirmdien ziņo vietējās varasiestādes.

No Belgorodas apgabala izvedīs bērnus

No Krievijas Belgorodas apgabala plāno organizētās grupās izvest bērnus, jo, kā skaidroja gubernators Vjačeslavs Gladkovs, "vecāku pārdzīvojumi ir gana lieli".

ISW: Krievi cenšas adaptēties Ukrainas gaisa vairoga iespējām

Rietumu pretgaisa aizsardzības sistēmu un šo sistēmu raķešu piegādēm ir izšķiroša nozīmē Ukrainas aizsardzībā, jo Krievijas karaspēks cenšas pielāgoties patlabanējām Ukrainas gaisa vairoga iespējām, norāda ASV Kara studiju institūts (ISW).