Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Monopola spēļu figūrām tiks pievienots kaķis

Monopola fani interneta aptaujā nobalsojuši par jaunas figūras - kaķa - ieviešanu iemīļotajā spēlē, trešdien paziņoja rotaļlietu ražotājs Hasbro. Ar kaķa spēļu kauliņu tiks aizvietota vismazāk balsu ieguvusī gludekļa figūra. Pēdējās stundās izbalsošana draudēja gludeklim, kurpei un ķerrai.

Interneta balsojums noslēdzās otrdien neilgi pirms pusnakts, un pirmoreiz spēles cienītājiem tika dota iespēja vienu no ierastajām spēļu figūrām atmest un tās vietā ieviest jaunu. Balsotājiem tika piedāvāti vairāki varianti - kaķis, briljanta gredzens, ģitāra, robots un helikopters.

"Mēs izvirzījām piecas dažādas spēļu figūras, un katrai no tām bija daudz atbalstītāju," teica Hasbro pārstāvis Džonatans Berkovics. "Taču, manuprāt, balsotāju vidū bija ļoti daudzi kaķu mīļotāji."

Hasbro iepriekš paziņoja, ka iedvesma konkursam esot nākusi no komentāriem portālā Facebook, kur Monopolam ir vairāk nekā desmit miljoni fanu. Interneta konkurss piesaistīja ne tikai Monopola spēlētājus, bet arī vairākus uzņēmumus, kuri centās nosargāt ar saviem produktiem saistītos spēļu kauliņus. Piemēram, dārza darbarīku ražotājs Ames True Temper laida klajā vairākus videoklipus, kuros aizstāvēja ķerru, bet apavu internetveikals Zappos iestājās par kurpi, norādīja Berkovics.

Šogad tiks izlaists Monopols ar jauno spēļu figūru. Pēdējos gados Hasbro centies gandrīz 80 gadus veco spēli padarīt mūsdienīgāku. Kompānija nāca klajā ar Monopola versiju, kurā papīra nauda aizvietota ar elektronisko banku, savukārt citā tika izmantots iPad planšetdators.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko