Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Adele karjeras sākumā pārmērīgi dzērusi

Jaunajā dziedātājas Adeles biogrāfijā atklāts, ka salīdzinoši nesen pasaules uzmanības centrā nonākusī britu dziedātāja savas karjeras sākumā nodevusies pārmērīgai dzeršanai.

Savulaik dziedātāja dzērusi tik daudz, ka līdz kāpšanai uz skatuves bija aizmirsusi pat savas dziesmas vārdus, bet reiz pat dzērumā uzstāšanās laikā nogāzusies no krēsla, uz kura sēdējusi, ziņo izdevums In Touch. Dziedātājas neoficiālā biogrāfija pie lasītājiem nonāks jūlija vidū.

Alkoholisms kļuvis par vienu no jaunās dziedātājas problēmām, kura pārmērīgai dzeršanai nodevusies īpaši savas karjeras sākumā. Arī dziedātājas tēvs, kurš gan ģimeni pametis tad, kad Adelei bija trīs gadi, bijis alkoholiķis, vēstīts Marka Šapiro grāmatā Adele: Biogrāfija.

Dziedātāja pēc pudeles sniegusies arī savu sirdsdēstu dēļ. Adeles biogrāfijā izklāstītas arī viņas nedienas ar puišiem – viņas pirmā mīlestība bijis biseksuāls pusis, kurš Adeli krāpis.

“Viņai patika puiši, kurus apvija drāma un kuri pret viņu slikti izturējās,” intervijā izdevumam In Touch atzinis grāmatas autors M.Šapiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko