Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Bērnunamu bērni Ziemassvētkos dāvanā saņems Reinika koncerta apmeklējumu

Mārtiņa Freimaņa fonds Latgales bērniem bez ģimenēm dāvinājis iespēju sagaidīt Ziemassvētkus koncertā kopā ar dziedātāju Lauri Reiniku, informēja fonda pārstāve Agrita Bikaviņa.

Turpinot šā gada sākumā iesākto bērnunamu programmu, Mārtiņa Freimaņa fonds un Lauris Reiniks sadarbībā ar TV3 aicina Latgales bērnunamos mītošos bērnus apmeklēt koncertu Lauris Reiniks Ziemassvētkos, kas Arēnā Rīga notiks 20.decembrī.

Reinika koncertu Rīgā bez maksas varēs apmeklēt bērni no kopskaitā deviņiem bērnunamiem.

Akciju bērnu namos Mārtiņa Freimaņa fonds sāka šā gada pavasarī, apciemojot bērnus dažādās vietās Latvijā, aicinot tos piedalīties radošās nodarbībās, kopīgi muzicējot, tādējādi sniedzot prieku un iedvesmu, kā to savulaik mēdza darīt Mārtiņš Freimanis. Tradīciju turpina viens no fonda dibinātājiem - Reiniks, kurš izvēlējies iepriecināt bērnus Latgales bērnunamos.

"Zinu, ka dāvanas un koncertbiļetes ir mazākais, ko varam dāvināt šiem bērniem, bet mazas lietas rada lielus smaidus. Lielā attāluma dēļ bērni Latgalē šādus pārsteigumus saņem visretāk, tāpēc vēlējāmies iepriecināt tieši viņus," atzina dziedātājs.

Uz vairākiem bērnunamiem Reiniks ielūgumus aizvedis pats, pavadot ar to iemītniekiem arī pāris stundu laika. Kā atzīst mūziķis, viņu pārsteiguši dažādie priekšnesumi un dāvanas, ko bērni par godu viņam sagatavojuši, un ciemošanās bijušas patiešām iedvesmojošas.

Latvijā ir vairāk nekā 60 bērnunamu, kuros bērni uzturas gan dienu, gan nakti. Lielākā daļa to iemītnieku ir dzīvu vecāku bērni. Ar šo akciju Mārtiņa Freimaņa fonds, Reiniks un TV3 cer ienest prieku un cerību šo bērnu dzīvē, sniedzot arī kādu neaizmirstamu atmiņu. Akcijā var iesaistīties jebkurš, piezvanot uz tālruni 90 006 981 un ziedojot vienu latu Mārtiņa Freimaņa fonda bērnunamu programmas turpināšanai, vēstīja Bikaviņa.

Kā ziņots, Reiniks un viņa komanda cītīgi strādā pie gaidāmā krāšņā Ziemassvētku šova Arēnā Rīga, kurā klausītāji tiks iepazīstināti ar Ziemassvētku albuma Lauris Reiniks Ziemassvētkos dziesmām. Biļetes uz gaidāmo pasākumu iepriekšpārdošanā var iegādāties Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko