Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Melns kaķis Itālijā mantojis desmit miljonus eiro

Kāds melns kaķis Itālijā kļuvis par gaužām iekārojamu mantinieku, viņa saimniecei pēc nāves novēlot savam mīlulim desmit miljonus eiro (septiņus miljonus latu), vēsta laikraksts "Daily Telegraph".Četrus gadus vecā Tomaso īpašumā nonākušas bagātības skaidrā naudā un akcijās, kā arī nekustamo īpašumu impērija ar dzīvokļiem un mājām Romā un Milānā un zemes gabalu Kalabrijas reģionā.

Noslēpumainā bagātniece medijos aprakstīta kā Marija Asunta. Viņa bijusi precējusies ar kādu nekustamo īpašumu magnātu, taču agri kļuvusi par atraitni, un pārim nebija neviena bērna.Melno kaķēnu sieviete savulaik atradusi mitināmies nožēlojamos apstākļos uz ielas Romā.Pēdējos gados, kad Asuntas veselība sāka pasliktināties, viņa raizējās par sava kaķa nākotni.Tāpēc 2009.gada novembrī viņa uzrakstīja testamentu, kurā visu savu īpašumu novēlēja Tomaso.Sieviete saviem advokātiem lika atrast kādu dzīvnieku labturības organizāciju vai grupu, kurai uzticēt īpašuma pārvaldīšanu un Tomaso pieskatīšanu.Tomēr neviena no dzīvnieku labturības organizācijām neatbilda kundzītes stingrajām prasībām, tāpēc viņa nolēma aizbildniecību pār Tomaso uzticēt medmāsai Stefānijai, kas par sievieti rūpējās pēdējos viņas dzīves mēnešos.Pirms divām nedēļām Marija Asunta 94 gadu vecumā nomira, un viņas testaments stājies spēkā."Viņa ļoti pieķērās medmāsai, kas viņu aprūpēja. Mēs esam pārliecināti, ka Stefānija ir īstais cilvēks viņas gribas piepildīšanā. Viņa mīl dzīvniekus, tāpat kā sieviete, kuru viņa aprūpēja mūža nogalē," vietējiem medijiem pavēstīja Asuntas advokāti.Medmāsa atklāja, ka viņai nav bijis ne jausmas par savas pacientes bagātībām."Es apsolīju, ka es pieskatīšu viņas kaķi pēc viņas nāves. Viņa gribēja nodrošināties, ka Tomaso būs mīlēts un aprūpēts. Bet man pat prātā neienāca, ka viņai ir tādas bagātības. Viņa bija ļoti diskrēta un klusa, un es ļoti maz zināju par viņas privāto dzīvi. Viņa reiz man tikai teica, ka dzīvē bieži bijusi ļoti vientuļa," sacīja Stefānija.Tomaso tagad dzīvo kopā ar savu jauno saimnieci un citu kaķi mājā ārpus Romas. Viņa mājvieta tiek turēta noslēpumā, baidoties, ka jaunais bagātnieks varētu kļūt par krāpnieku upuri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 17.05.2024.

Diez vai daudz kas var izskatīties sliktāk par taviem vecajiem apaviem, kad tu tos apavu veikalā noauj, lai pielaikotu jaunus

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko