Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Nedēļas horoskops: 17. - 23. maijs

Nedēļas horoskopu 17. - 23. maijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Šis periods prasīs daudz fiziskās un garīgās enerģijas, taču, ja nevilksiet darbus garumā, paveiksiet vairāk, nekā cerējāt. Ar kolēģu palīdzību izdosies veiksmīgi noregulēt sarežģītu situāciju. Diemžēl jaunajām reformām darbā būs sāpīgs mīnuss. Var nākties meklēt citu nodarbošanos savā nozarē. Neturiet slepenībā no mājiniekiem savas emocijas, bažas, vēlmes un plānus. Svarīgi visiem kopā uzturēt mieru, atbalstīt citam citu. Lēmumi var uz laiku būtiski ietekmēt ģimenes materiālo stāvokli, likt ciešāk savilkt jostu, atteikties no kārotiem pirkumiem. Ļoti noderēs nebaltām dienām atliktie iekrājumi.

VĒRSIS. Izjutīsit krasās laika maiņas un vitamīnu trūkumu organismā. Noskaņojums var negatīvi atsaukties uz milzīgo pienākumu nastu, ko esat uzņēmušies. Nogurums var izraisīt depresiju. Steidzami rīkojieties, vismaz apmeklējiet ģimenes ārstu. Drīz jutīsit veselības uzlabošanos. Nepalieliniet fizisko slodzi, taču kaut nedaudz, bet regulāri sportojiet. Esiet mierīgi un līdzsvaroti. Darbā nepalieciet nogaidošā pozīcijā, analizējiet un emocionāli sekojiet visam notiekošajam. Agrāk stabilie pamati viesīs zināmu drošību. Brīvā laikā rodiet prieku savā dārzā, kur viss plauks, ziedēs un priecēs sirdi.

DVĪŅI. Svarīgi pielāgoties jaunajiem apstākļiem. Personīgā ieinteresētība mudinās aktīvi darboties sava biznesa paplašināšanā. Būs iespējams radoši izpausties. Mazāk klausieties apkārtējos, kuri visu un visus kritizē. Veiksmīga sadarbība ar cilvēkiem, kuri tic un paļaujas uz jums. Kolēģi uzticēsies jūsu zināšanām un praktiskai pieredzei. Veiksmīgs periods dažādu stādu audzētājiem. Brīvajā laikā vislabprātāk atradīsities savā dārzā, kur radīsit ierosmi jaunām idejām. Aiciniet tuviniekus draudzīgā pavasara talkā dārzā un apkārtnē. Pēc darba cēliena organizējiet mielastu un kopā pasēdēšanu.

VĒZIS. Darbs padosies bez lielas piepūles un satraukumiem. Svarīgs pozitīvs noskaņojums darbā un ģimenes lokā. Veselību stiprinās pavasara zaļumu daudzveidība ēdienkartē. Salīdzinot ar pārējiem, kolektīvā labākā situācijā atradīsies tie, kuru rīcībā būs nozīmīgi kontakti un būtiska informācija, taču neizmantojiet to savtīgos nolūkos. Aizmirstiet nejaušos pārpratumus un mazsvarīgas neizdarības. Ar uzviju atmaksāsies kāds labi izdarīts darbs. Cieņā būs amatnieku roku darinājumi. Tonusu uzturēs fiziska slodze svaigā gaisā. Laikus pārskatiet vasaras sporta inventāru, iegādājieties tam kvalitatīvu papildinājumu.

LAUVA. Jums nav iemesla satraukties vai bēdāties. Apkārtējos piesaistīs jūsu optimisms. Vēlēsities izmēģināt spēkus jaunās jomās. Ticiet savam sargeņģelim! Svarīgi izpildīt solījumus un nekavēt norunātās tikšanās. Nokārtojiet lietas, kuras nevar atlikt uz vēlāku laiku. Labs laiks karjeras virzībai. Laikus saplānojiet nākamā perioda lielākos darbus. Nesoliet to, ko skaidri zināt, ka nevarēsit izpildīt. Var nākties vairāk piedomāt par materiālu palīdzību ārzemēs studējošām atvasēm. Pagaidām stingri atturieties no šim nolūkam nepieciešamā kredīta ņemšanas vai vienīgā nekustamā īpašuma pārdošanas.

JAUNAVA. Strādāsiet ar radošu degsmi. Darba dēļ atradīsities nemitīgā kustībā. Sabiedrībā valdiet emocijas, neizsakiet pārsteidzīgus spriedumus. Papildu darbs var nest labu peļņu, bet apdomājiet, vai veselības dēļ to varat atļauties. Nesteidzieties pieņemt lēmumus, kas var sabojāt ilglaicīgas draugu attiecības. Pārskatiet kodu, paroļu un apliecību uzglabāšanas ieradumus. Vienkāršota pieeja un svarīgas informācijas aizmiršana vai pazaudēšana radīs nepatīkamus mirkļus un lieku laika tēriņu. Apspriediet ar draugiem iespēju atvasēm vasaras brīvlaikā pastrādāt viņu uzraudzībā.

SVARI. Daudz kas var mainīties. Neļaujiet kādam jau paveiktam darbam vai apstiprinātam priekšlikumam sasiet jums rokas uz ilgāku laiku. Finanšu problēmas var pārtraukt iesāktu sadarbību. Izvairieties no naidošanās un naida kurinātājiem. Nekļūstiet augstprātīgi – atcerieties, ka ikviens ir pelnījis cieņu! Ja esat nolēmuši mainīt darbu, izskatiet saistošus piedāvājumus. Būs daudz priekšlikumu, taču nesteidzieties: pirms pieņemat lēmumu, izziniet faktus un informāciju par norisēm uzņēmumā. Intuitīvi jutīsit nepateikto. Darba maiņas dēļ uz laiku var nākties atteikties no jau izsapņotiem plāniem.

SKORPIONS. Nav īstais laiks pieņemt kardinālu lēmumu. Ja jūtaties noguruši, samaziniet darbošanās intensitāti. Neļaujiet kolēģiem sevi ietekmēt un vadīt. Vēl jo vairāk – kliegt uz jums un necienīgi izrunāties. Iesāktais projekts var atdurties pret pieaugošajām cenām. Neskrieniet ar pieri sienā, klausiet intuīcijai, nevis paziņu paviršajiem ieteikumiem. Varat apsvērt priekšlikumu radošai sadarbībai profesionālajā jomā. Neatlieciet atvases aizvešanu pie zobārsta. Atturieties no sātīgām vakariņām un jaunāko ziņu klausīšanās pirms miega. Daudz svētīgāk bērnam izlasīt pasaciņu, visiem mīļi parunāties.

STRĒLNIEKS. Godīgi atzīstiet kļūdas, apzinieties, ka tās nav pasaules gals, un labojiet iespējamo. Pacentieties nedzīvot pašpārmetumos un sevis noniecināšanā – apkārtējie tāpat to pagūs. Jums nevienam nav jāizpatīk. Neatstājiet bez ievērības vaļaspriekus. Gan pilsētniekiem, gan lauku cilvēkiem svarīgi neļauties rutīnai un katru dienu gādāt par kaut ko jaunu. Būs labi, ja paši darīsit savu dzīvi skaistu. Parūpējieties, lai cilvēki jūsu lokā justos labi. Atcerieties, ka mīlestība un sapratne neaug plikās jūrmalas kāpās, bet arī neprasa milzu līdzekļus. Ģimenes rota būs mīlestībā un saticībā augoši bērni.

MEŽĀZIS. Sarežģīts laiks. Kāds darbs atdursies pret nesamērīgi augstām izmaksām. Atradīsit iespējas, kā panākt projekta atsākšanu. Atbalstītāji būs dāsni, bet uzstādīs stingrus noteikumus. Nāksies piekrist. Noskaņojums mudinās veikt korekcijas izskatā. Varat rīkoties pat pārdroši, ja vien pašiem tas patīk. Iegādājieties sev kaut ko mazāk, bet labākas kvalitātes. Novērtējiet draugu pulciņa ilgo kopā būšanu, esiet nesavtīgi un uzticīgi. Ja kādreiz visi striķi trūks, nepaliksiet vieni ar saviem pārdzīvojumiem. Sargājiet šo savu patieso bagātību. Būs prieks, ka atvases mērķē augstāk un tālāk.

ŪDENSVĪRS. Izvairieties no stresa. Varat saņemties un mainīt apstākļus, kas jums nesagādā prieku un gandarījumu. Pieņemot lēmumu, nemainiet to. Jauns darbs nāks par labu jūsu izaugsmei. Izmantojiet piedāvājumu apgūt vajadzīgās prasmes arī tad, ja būs jāmācās tālu projām no mājām. Ieguvums būs ļoti vērtīgs. Nesaskaņas ar tuvo cilvēku nolīdziniet mierīgā ceļā. Nepārcērtiet tuvās saites kā ar cirvi – tā vietā visu izrunājiet. Paies laiks, un jūs atkal būsit kopā. Nežēlojiet naudu veselības procedūrām. Uzmaniet bērnu izklaidi atpūtas vietās. Labs laiks jauna apģērba pirkumam.

ZIVIS. Pieaugs pienākumu slogs darbā. Nāksies samierināties ar darba devēja viedokli, kas var būt pretrunā ar jūsu uzskatiem. Tas virzīs uz pesimistiskām pārdomām un radīs nervozu noskaņojumu. Taču pašlaik jums nebūs ne spēka, ne materiālo iespēju sevi no jauna pakļaut darba meklējumiem. Ja vien izvairīsities no nesaskaņām, mājās attiecībās ar mīļoto cilvēku radīsit drošības sajūtu. Strīdi var rasties atšķirīgu uzskatu un jūsu nervozā garastāvokļa dēļ. Par sevi var atgādināt arī nesakārtotas dzimtas lietas. Kāds attāls rads var nolemt sākt tiesu darbus mantojuma dēļ, arī jums var nākties iesaistīties šajā procesā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko