Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Nedēļas horoskops: 17. - 23. novembris

Nedēļas horoskopu 17. - 23. novembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Bez saules var būt pelēks garastāvoklis, arī apkārtējo notikumu dēļ nejutīsities īsti savā ādā. Darba gan būs pilnas rokas. Pakļaušanās emocijām var izraisīt konfliktus ar kolēģiem. Nežēlojiet labus vārdus. Vairāk koncentrējieties uz galveno, biežāk paļaujieties uz sevi. Var veidoties neliels iekaisums, kura ārstēšanai noderēs arī senču metodes. Pret vieglu bezmiegu dzeriet zāļu tējas. Gādājiet, lai slikto garastāvokli neizjūt tuvinieki. Atvases būs aktīvas un spītīgas. Samierinieties ar viņu biežo prombūtni, rīkojiet sirsnīgas un gardas vakarēšanas. Ja pacentīsieties, viegli atgūsit garaspēku.

VĒRSIS. Enerģija būs labā līmenī. Ieteicams radošs darbs nelielā cilvēku kopā vai vienatnē. Labu lietu gan var izgāzt pārmērīgs pedantisms. Strikti izteiktās prasības darbā radīs iekšēju pretsparu, taču šoreiz labāk paklusēt. Emocionālais noskaņojums vedinās iepirkties, tomēr naudu vēlams izdot praktiskām lietām. Nejauši sastapts cilvēks vēlēsies izklāstīt savas problēmas. Atturieties dot padomu, ja esat ieinteresēts notikuma risinājumā. Praktizējiet meditāciju, biežāk uzturieties dabā. Kopiet saites ar tuvajiem draugiem. Iespējams jauks pagrieziens dzīvē. Atvases jutīsies ierobežotas, būs gražīgas.

DVĪŅI. Virmos sakāpinātas ambīcijas, bet varbūtība tās realizēt nebūs liela. Sarežģīto apstākļu dēļ var nākties atteikties no jau izstrādāta projekta, bez iespējas to atsākt. Taču atmetiet šaubas un nedrošību! Draugi atbalstīs reālās lietās, bet nepiedalīsies mākoņu stumdīšanā. Varat kļūt par liecinieku organizētām nelikumībām. Sarežģītus jautājumus risiniet tikai miera ceļā, savstarpēji vienojoties. Kārtojot mantojuma lietas, izmantojiet jurista konsultāciju. Kopā ar citiem ģimenes locekļiem var nākties pietaupīt, un tas var radīt nesaskaņas, taču galvenais vienoties un rīkoties kopā.

VĒZIS. Prātu satrauks globālu notikumu attīstība, taču nebūs jūsu spēkos kaut ko mainīt. Darba kolektīvā var veidoties gruzdošas nesaskaņas. Baudīsit priekšnieku labvēlību, bet ne vienmēr kolēģu atzinību. Sarežģītas karmiskas problēmas tuvu draugu starpā prasīs iecietību un sapratni. Neminstinieties, pieņemot svarīgus lēmumus. Nav piemērotākais laiks attīstīt biznesu, taču stabili ielikti pamati pamazām uzlabos finansiālo stāvokli. Mīļajās attiecībās saskanīgs un draudzīgs periods. Kāds sīkums gan var sašķobīt saskaņu atvašu starpā, tādēļ ar bērnu gaumi un prioritātēm pacentieties rēķināties bez tračiem.

LAUVA. Jaunie nodokļu likumi biznesa cilvēkiem var radīt rūpes par turpmāko pastāvēšanu un ieguldītā saglabāšanu. Sašūposies materiālā stabilitāte. Intuitīvi izpratīsiet darba kolēģu rīcības motīvus. Visiem spēkiem atbrīvojieties no nevajadzīgā sasprindzinājuma un mokošām domām. Steidziet paveikt pēdējos rudens darbus lauku mājās. Biežāk uzturieties svaigā gaisā, izgulieties. Kad vien tas iespējams, sarunājieties ar atvasēm. Esiet atvērts nesaskaņu izlīdzināšanai, uzturiet sirsnīgas attiecības ar mīļoto cilvēku. Neapgrūtiniet draugus ar savām bažām, tās nogurdinās un atsvešinās.

JAUNAVA. Būs jāuzņemas atbildība par cilvēkiem, kas jums uzticējušies. Pēkšņi bez darba palikušajiem rūpes sagādās domas par iztiku ziemai. Nāksies samierināties ar piedāvātajām iespējām. Atturieties no konfliktiem, jebkurā situācijā risiniet lietas mierīgi. Draugi palīdzēs uzturēt paļāvību labajam. Esiet gatavs riskēt. Necerēti labi var izdoties veikt kapitāla ieguldījumu, taču nebūs garantiju, ka viss iecerētais izdosies. Sekmīgi izpaudīsities radošā darbā. Vēlams apdrošināt savu nekustamo īpašumu. Saskaņojiet domas un darbības ar mīļoto cilvēku. Grūtsirdību mazināsit, ļaujoties pirts priekiem.

SVARI. Atturieties no negatīvu ziņu klausīšanās. Valdiet pār savu laiku, nosakiet prioritātes veicamajiem darbiem. Pabeidziet pasen atliktu lietu vai palīdziet draugam tikt galā ar viņa problēmu. Izvairieties no stresa – paaugstināta nervu slodze var radīt ilgstošas galvassāpes. Ģimenē valdīs sirsnīga gaisotne, mājās, savējo vidū, radīsit spēku un svētīgu enerģiju. Mīlestībā uzrunās uzticēšanās un maigums. Tuvinieki jūs atbalstīs visās jomās. Vēlams neiesaistīties svešu dzīvju ķidāšanā. Dažiem tas jau draud pārvērsties par ikdienas pieradumu. Aprunājot citus, pats zaudēsit dvēseles enerģiju.

SKORPIONS. Spilgti un pamanāmi izpaudīsities gan darbā, gan starp tuvajiem cilvēkiem. Ja spriedīsit par lietām, par kurām jums nav lielas saprašanas, sabiedrībā var tikt pabojāts jūsu pozitīvais tēls. Pacentieties neiesaistīties intrigās vai lēni briestošā skandālā. Lietišķos kontaktos vienmēr turiet prātā izvēlēto virzienu un mērķus. Apvaldiet emocijas, nerunājiet pa tukšo. Ļoti svarīgi uzdevumus un solījumus izpildīt noteiktajā laikā. Visvairāk tas attiecas uz finanšu lietām. Jāizvairās no nieru apaukstēšanas un infekcijas. Atvases māks piedzīvojumu kāre un tieksme pēc kaut kā vēl nebijuša.

STRĒLNIEKS. Nejutīsities tik vitāli spēcīgs kā iepriekš. Neko nevajag darīt ar joni, uz brīdi samaziniet biznesa darījumus un ikdienas skriešanas. Ierobežojiet savas pūles izvērsties pilnīgi svešā jomā. Padzīvojiet mierīgi, vairāk laika veltot vistuvākajiem cilvēkiem. Izpildiet solījumus, pat ja jums tas nav viegli. Veiksme smaidīs sīkās lietās. Lai gan nav izslēgti kāpieni un kritieni, tuvajās attiecībās ierastā stabilitāte, paļaušanās un atbalsts. Apzinīgi un punktuāli gādājiet par svarīgu datumu atcerēšanos dzimtas dzīvē. Kāds patīkams notikums var paplašināt domubiedru loku.

MEŽĀZIS. Darbā panāksit cerēto vienošanos, bet ne patiesu atbalstu. Kolēģus sarūgtinās nepārdomāti izteikumi. Saglabājiet modrību un asu prātu. Kāds var sarunāt lieku vai slēpt nozīmīgu informāciju. Ilggadējie cīņubiedri palīdzēs izvairīties no sarežģījumiem. Iespējama trauma nepārdomātas vai sasteigtas rīcības dēļ. Attiecībās var kaitēt vēlēšanās mīļotajam cilvēkam šad un tad diktēt savus noteikumus. Neko nedariet ar aizvainojumu sirdī! Pirms patieso iemeslu noskaidrošanas nenosodiet atvases rīcību – bērns var slēpt savas nomāktības iemeslus. Mierīgi noskaidrojiet situāciju.

ŪDENSVĪRS. Būs gan pozitīvas emocijas, gan nomāktības brīži. Svarīgi neapjukt sarežģītā situācijā. Samierinieties, ja nevarat mainīt jau notikušo. Papildu darbs tiks labi atalgots, bet krietni izsmels spēkus. Neiekrītiet lamatās, slēdzot līgumus. It īpaši, ja tas notiek steigā vai piedāvātais šķiet pārāk devīgs. Pašsajūta atkarīga no notikumiem darbā, no tuvo cilvēku draudzīgā pleca sajūtas. Nopietnus pirkumus ieteicams atlikt uz gada beigām. Nepalieciet vienatnē ar skumjām pārdomām. Centieties saskatīt katras dienas pievienoto vērtību. Ar prieku pieņemiet uzaicinājumu iet ciemos.

ZIVIS. Iecerēto izdosies pabeigt pat ātrāk, nekā plānojāt. No paveiktajiem darbiem būs atkarīga lietu virzība līdz gada beigām. Uzticams paziņa var piedāvāt labu peļņas iespēju. Domājiet ar galvu. Nesteidzieties noformēt aizdomīgas vienošanās. Smalki izpētiet situāciju un sadarbības partnerus. Pie viediem secinājumiem jānonāk paša spēkiem. Pievērsiet uzmanību izskatam, atsvaidziniet savu garderobi, bet neiegādājieties lietas, par kuru lietderību neesat pārliecināts. Pārmaiņas uzlabos garastāvokli. Pārrunās ar atvasēm atrodiet vidusceļu – ar psiholoģisku spiedienu nepanāksit gaidīto rezultātu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko