Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Nedēļas horoskops: 29. marts - 4. aprīlis

Nedēļas horoskopu no 29. marta. - 4. aprīlim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Attiecību problēmas risiniet bez klausītājiem un skatītājiem. Pēkšņi viegli padosies kaut kas, pēc kā ļoti ilgojāties, taču neļaujiet sevi iekārdināt. Varat piedzīvot zaudējumu. Izdosies grūtā brīdī palīdzēt tuvam draugam. Plecus var liekt rēķinu nasta – kaut lēnām, bet mēģiniet to mazināt. Grūtā brīdī atturieties ņemt kredītu bankā vai naudu aizņemties no paziņām, jo ar atdošanu būs grūti. Varat saņemt materiālu atbalstu no tuva radinieka. Neaizvainojot protiet pateikt paldies. Palīdziet atvasēm brīvā laikā darīt praktisku darbu un nopelnīt saviem tēriņiem. Iekārtojiet mājās dūmu detektorus.

VĒRSIS. Patiks katrai lietai aizrakties līdz saknei. Kolēģi atbalstīs un palīdzēs. Varat tikt uzaicināti darboties saistošā projektā, līgums būs izdevīgs un ilglaicīgs, veiksmīgi iekļausities darba komandā. Tomēr nevajadzētu pārvērtēt savu nozīmi. Ieteicams atturēties no finansiāla riska, nekādi lielie ieguvumi pagaidām nav gaidāmi – labāk lai brīvie līdzekļi drošībā gaida savu laiku. Ja esat pārliecināti, varat dot jāvārdu, lūgt mīļotā cilvēka roku un turpināt visu labi iesākto. Periodā dominēs vēlēšanās ļauties nelielai, taču ilgotai atpūtai un klusumam. Pienākuma sajūta uzvarēs vēlmi nedarīt pilnīgi neko.

DVĪŅI. Attīstiet radošus kontaktus, spraigu komunikāciju, sniedziet konsultācijas, dalieties profesionālajā pieredzē. Meklējiet kompromisus, izvēlieties vidusceļu, izvairieties no asiem izteikumiem. Esiet iecietīgi. Nekādā gadījumā neiesaistieties konfliktos ar apkārtējiem vai maz pazīstamiem cilvēkiem. Gadiem ejot, laiks atsvešinās draugus. Būsit piezemētāki, racionālāki, prātīgāki. Nesaskaņas var rasties pavisam nenozīmīga iemesla dēļ. Neatlieciet veselības problēmu risināšanu. Atvēliet vairāk laika mājām un tuviniekiem, baudiet mieru ģimenē. Esiet atturīgi pret uzbāzīgiem cilvēkiem.

VĒZIS. Izmantojiet iespējamo atbalstu, attīstiet biznesu. Būs nepieciešama apdomīga rīcība. Ja vajadzīgs, droši lūdziet palīdzību, jums neatteiks. Nekrājiet parādus. Palīdziet atvasēm sekmīgi apgūt zināšanas, bet neuzņemieties viņu vietā paveikt uzdotos mājas darbus. Nolīdziniet ģimenē satraukumu. Ikdienas situāciju nerimtīgajā steigā atrodiet laiku sirsnībai, smaidiem, labiem vārdiem. Lai sirdij tuvais cilvēks ir laimīgs, lai piepildītas viņa vēlmes. Jūsu interese palīdzēs attiecībām kļūt dziļākām un harmoniskākām. Biežāk palutiniet dzīvesbiedru un bērnus ar kopā būšanas mirkļiem.

LAUVA. Mierīgi un rūpīgi pildiet savus pienākumus, lielāku uzmanību pievērsiet visam jaunajam biznesa jomā. Apstākļi nedrīkst slāpēt jūsu aktivitāti un radošumu. Ģimenē valdīs saskaņa un savstarpēja saprašanās. Arī cilvēku starpā labi augs viss, kas mīļi iestādīts un gādīgi kopts. Rūpējieties par savu māju. Dzīvojiet, neatliekot labos brīžus uz vēlāku laiku. Attiecībās esiet atklāti un godīgi. Vientuļajiem var rasties iespēja sastapt sirsnīgu domubiedru. Atrisināsies kāds strīdīgs jautājums radu vidū. Augstu tiks vērtēts jūsu taupīgums un apķērība. Rēķinieties ar bērnu domām un vēlmēm.

JAUNAVA. Par spīti šķēršļiem, pozitīvs domāšanas veids palīdzēs saskatīt un izmantot izdevības. Neizpaliks veiksme. Īstajā laikā sastapsit vajadzīgo cilvēku. Uzaicinājums iesaistīties interesējošā projektā dos jaunu enerģijas lādiņu. Ķersieties pie drosmīga plāna realizācijas. Izdarīsiet vairāk, nekā cerējāt. Atturieties rīkoties stresa ietekmē, labāk paņemiet pauzi, apdomājiet savu rīcību. Pievērsiet uzmanību konta stāvoklim bankā. Vilinājums pārlieku tērēties var ievest purvā. Vienmēr esiet uzmanīgi ceļā, nesēdieties pie stūres pēc bezmiega nakts, atturieties arī no telefona lietošanas.

SVARI. Laiks liks atrasties nemitīgā kustībā. Kredītu labāk neņemt. Pašlaik viss ir mainīgs. Varēsiet palielināt savus līdzekļus, taču tas notiks uz jūsu brīvā laika rēķina. Apdomājiet variantus. Bez steigas un pēc iespējas vairāk izziniet visu savas darbības jomā, pārbaudiet informāciju. Izpētiet procesā apslēptus zemūdens akmeņus. Zaudēsit autoritāti, izplatot melīgas ziņas vai dodot nepatiesu liecību. Iespējams, tiksit iesaistīti draugu attiecību kārtošanā. Rīkojieties prātīgi, valdiet emocijas. Neizdariet pārsteidzīgus secinājumus. Kamēr nav par vēlu, diplomātiskās sarunās mainiet taktiku.

SKORPIONS. Periodā varat rēķināties ar vēlamo apstākļu sakritību. Neizsīkstošais optimisms ļaus gūt panākumus un labvēlīgi iespaidos gaisotni ap jums. Darbā paļaujieties tikai uz saviem spēkiem. Svarīgu paziņojumu pārdomājiet īpaši rūpīgi, rīkojieties apdomīgi. Nelabvēļu intrigām un tenkām būs nulles vērtība. Gādājiet, lai ģimenē valdītu miers un drošība. Neļaujiet garastāvokļa svārstībām ietekmēt jūsu attiecības ar mīļoto. Esiet atklāti un godīgi. Sarežģījumus var radīt apzināti meli, tie nepalīdzēs atgūt agrāko kvēli attiecībās. Pieņemiet labu piedāvājumu atvašu brīvā laika pavadīšanai.

STRĒLNIEKS. Būs enerģija un spēks, bet šķitīs, ka dzīvei sāk pietrūkt dinamisma. Netērējiet laiku nereālām idejām. Kāds jaunums var sagriezt kājām gaisā plānus. Būs iespējams piedalīties ilgtermiņa radošā projektā, saņemtais piedāvājums iepriecinās. Sadarbošanās jaunā kolektīvā sniegs gandarījumu. Īpaši veiksmīgs laiks šovbiznesa cilvēkiem un pasākumu organizatoriem. Atturieties no alkohola lietošanas. Mājās neatļaujieties skarbus izlēcienus. Iecietība palīdzēs izvairīties no ķīviņiem. Uzmanīgi uzklausiet atvases. Atrodiet vietu skaistā vidē starp draudzīgiem cilvēkiem.

MEŽĀZIS. Gaidāmas pārmaiņas. Ieklausieties savās priekšnojautās un visu izdarīsit pareizi. Sakārtojiet finanšu dokumentus. Šis var būt īstais laiks, lai celtu gaismā agrāk noraidītas idejas. Ātri panāksit izdevīgas vienošanās. Miera ceļā risiniet strīdīgus jautājumus. Saglabājiet savaldību, kad situācija kļūst nokaitēta. Var noformēt līgumus, pieņemt darbiniekus, turpināt mājas pārbūvi vai labiekārtošanu. Aiciniet ciemos draugus. Par laimi, jums savā starpā nekas nav jādala. Aizmirstiet nesaskaņas. Atturiet jauno paaudzi no došanās uz svešām vietām, no uzturēšanās nepazīstamās kompānijās.

ŪDENSVĪRS. Ne jūsu vainas dēļ paliks termiņā nepildīta stingra noruna, kas vēlāk jums nāks par labu. Kāds var piedāvāt interesantu darbu, bet par mazāku atalgojumu. Pārskatiet un izvērtējiet savas iespējas un vēlmes. Piemērots laiks reklāmas materiālu izvietošanai, dariet to bez lielas kavēšanās. Neatdota parāda dēļ var veidoties spriedze draugu starpā. Uzmaniet jums uzticētas atslēgas, kodus un paroles. Neļaujieties grūtsirdībai. Darba būs pilnas rokas, taču atvēliet laiku arī savam vaļaspriekam. Lai katra diena ir kā stāsts ar labām beigām. Nesteidzieties pieņemt lēmumu, kas var sabojāt attiecības.

ZIVIS. Pavasaris piemērots dažādiem jauninājumiem. Uz neilgu laiku varat doties mācību braucienā. Risinot nopietnus jautājumus, netērējiet laiku sīkumiem. Kopīgās lietas labā var nākties upurēt kaut ko svarīgu, izdarīt izvēli starp diviem interesantiem pasākumiem. Atrodiet motivāciju sportiskām aktivitātēm, iegādājieties jaunu sporta tērpu vai ērtus apavus, inventāru. Lēnām risināsit personīgās problēmas. Dariet lietas bez aizvainojuma sajūtas. Emocionālā spriedze var izpausties attiecībās ar spuraino atvasi. Esiet labestīgi un saprotoši. Atbalstiet labdarības kustību.
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko