Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Citronu rīsi ar kokospienu un kaltētām dzērvenēm

Pagatavošana: 1. Rīsus pārlej ar ūdeni, pievieno pavisam nedaudz sāls un strauji uzvāra. Turpina sautēt uz mazas liesmas, periodiski apmaisot, apmēram 15 minūtes.

2. Tad pievieno cukuru, kokospienu, kaltētas dzērvenes un sautē līdz gatavībai.

3. Iemaisa citrona miziņu un ļauj zem vāka atdzist.

4. Pasniedz ar ogu mērci. Šādi pagatavoti rīsi ļoti labi sader ar aveņu mērci.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

4 personām vajadzēs:

150 g apaļgraudu rīsu, 2 ēd.k. cukura, 1/2 glāzi kokosriekstu piena, 1 ēd.k. kaltētu dzērveņu, citronu, 1 glāzi ūdens.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko