Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kventins Tarantīno plāno uzņemt vēl tikai divas filmas

Kventins Tarantīno iepriekš paudis plānu savā karjerā režisēt desmit filmas. Vakar izcilais režisors par savu apstāšanās stratēģiju plašāk izteicies Jeruzalemes kino festivālā, ziņo žurnāls NME

Līdz šim Tarantīno radījis astoņas filmas – Trakie suņi/ Reservoir Dogs (1992), Lubene/Pulp Fiction (1994), Džekija Brauna/Jackie Brown (1997), Nogalināt Bilu/ Kill Bill abas daļas, ko viņš uzskata par vienu filmu (2003/2004), Nāves pierādījums/ Death Proof (2007), Bēdīgi slavenie mērgļi/ Inglorious Basterds (2009), Atsvabinātais Džango/ Unchained Django (2012) un Pretīgais 8nieks/ The Hateful Eight (2015). Tas nozīmē, ka turēšanās pie plāna ļauj viņam veidot vēl divas filmas.

Festivālā Tarantīno apstiprināja šo versiju: "Plānoju apstāties pie desmit. Tātad būs vēl divas."

Režisors piebilda: "Pat tad, ja 75 gadu vecumā man būs stāsts, ko gribu pastāstīt, plāns darbotos. Tik un tā paliktu desmit filmas. Bet darbs, kas izveidots, esot vecam vīram, jāatstāj turpat mājās plauktā. To nedrīkst likt blakus desmit iepriekš radītajiem. Tādēļ skaitlis netiks apdraudēts."

Balstoties uz Tarantīno sacīto, viņš gan neapstāsies pie desmit savas karjeras filmām un pensijā neies, taču pēcāk radītos darbus šajā kategorijā vairs neliks.

Pavisam nesen Kventins Tarantīno mediju apritē parādījās pēc tam, reklāmas uzrunā viņa topošajai filmai jaunām aktrisēm vecumā no 18 līdz 35 gadiem izmantoja vārdu "padauzas". 

Savukārt februārī viņš apgalvoja, ka nekad nesadarbosies ar Disney filmu kompāniju pēc tam, kad decembrī Losandželosas kinoteātrī aizkavējās Pretīgais 8nieks rādīšana. Tarantīno vainoja Disneja kompānijas vadītājus, kas it kā piespieduši slavenā kinoteātra Arclight Cinerama Dome darbiniekus uz ekrāniem turpināt rādīt Zvaigžņu karu jaunāko filmu, nevis viņa vesternu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja