Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Sestdien notiks ģimenes filmas Vecā dārza noslēpums pirmizrāde

Sestdien, 19.janvārī, kinoteātrī Kino Citadele notiks piedzīvojumu filmas visai ģimenei Vecā dārza noslēpums pirmizrāde, informēja filmas sabiedrisko attiecību vadītāja Iveta Daine.

Filmu studijas F.O.R.M.A. producents Gatis Upmalis stāsta, ka jaunā kinolente ir klasisks stāsts ar labajiem un ļaunajiem varoņiem, kurā atklājas bērnu izdoma, iesaistoties situācijas risināšanā.

Vecā dārza noslēpums ir ar ķirbjiem, ceptām sliekām, bišu medu un citiem vitamīniem bagāta filma, kurā galvenie varoņi ir četri bērni: Santa, Kaspars, Nils, un Keita. Viņi reizēm ielavās un spēlējas bijušā VEF inženiera, pensionāra Armanda aizaugušajā dārzā. Armanda vienīgais sarunu biedrs ir papagailis Tesla, bet it visur izpaužas viņa inženiera prāts. Nepietiek ar to, ka mazie razbainieki lien dārzā – uzrodas viltīgais un naudaskārais uzņēmējs Kārlis, kurš „met acis” uz veco dārzu, un ne tikai. Drīz vien savērpjas dažādi raibi notikumi, kuros iesaistās divi Kārļa palīgi. Skolas bērniem nākas risināt ne tikai mammas privāto dzīvi, bet arī piedalīties dārza teritorijas aizstāvēšanā, izmantojot mūsdienīgas tehnoloģijas. Un tad atklājas patiesais vecā dārza noslēpums…

Bērnu lomās iejutušies Roze Baumane, Niks Rapšs, Emīls Pohorželskis un Emīlija Jakubāne. Pieaugušo lomas atveido aktieri Agris Māsēns, Lauris Subatnieks, Imants Strads, Armands Berģis, Inga Alsiņa-Lasmane un Gatis Gāga.

Filmas režisors inscenētājs ir Olafs Okonovs, režisore Gunita Groša, galvenais operators Mārtiņš Jurevics, operators Ivo Skanstiņš, māksliniece Kristīne Lasmane, montāžas režisore Sandra Alksne, skaņu režisors Jevgenijs Svjatovs, komponisti Andris un Reinis Sējāni, kostīmu māksliniece Berta Vilipsone, grima māksliniece Agita Ilješāne,  ražošanas vadītāja Daiga Līcīte un producents Gatis Upmalis. Filmu skatītājiem piedāvā studija F.O.R.M.A.. Spēlfilmas Vecā dārza noslēpums scenārija autors Mihkels Ulmans ir viens no Igaunijas atzītākajiem bērnu filmu scenāriju autoriem.

Kinoteātros visā Latvijā filmu sāks izrādīt no 25. janvāra.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja