Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Turpinās darbu pieņemšana īsfilmu konkursam par Dziesmu un deju svētkiem

Līdz 10. martam iespējams pieteikties īsfilmu scenāriju konkursam Baltic Pine Shorts, kura tematika šogad ir Vispārējie latviešu Dziesmu un Deju svētki, informēja konkursa rīkotāji.

Lai piedalītos konkursā, īsfilmas idejas autoram ir jāiesniedz īsfilmas sinopse (1 lpp), komentārs par izvēlēto tematu un stilistiku, pievienojot arī vizuālos materiālus (1 lpp), autora video uzruna (1-2 min) par īsfilmas ideju un tās realizēšanas motivācijām, kā arī CV. Pievēršam uzmanību, ka šis ir īsfilmu ideju, nevis gatavo scenāriju konkurss; scenāriji tiks attīstīti uzvaras gadījumā kopā ar Baltic Pine Films komandu. Plānotajām īsfilmām jābūt līdz 15 minūtes garām, un tās var tikt veidotas latviešu, krievu vai angļu valodā. 

Konkursa galvenā balva – iespēja kopā ar profesionālu producēšanas kompāniju strādāt pie scenārija attīstīšanas, lai radītu īsfilmu un turpinātu sadarbību īsfilmas izplatīšanā starptautiskā vidē. Īsfilmu projektu izvērtēšanā tiks ņemta vērā idejas oriģinalitāte, izklāsta kvalitāte, kā arī īsfilmas projekta potenciāls vietējā un starptautiskajā tirgū. Konkursa atlases kārtā tiks izvēlēti 5 labākie īsfilmu projekti; katra projekta tapšanā Baltic Pine Films ieguldīs līdz pat 2000 EUR.

Pieteikumi jāiesniedz e-pastā: [email protected]. Konkursa pieteikumu iesniegšanas termiņš – 2017. gada 10. marts. Pieteikumus izvērtēs komisija, kuras sastāvā būs Baltic Pine Films producenti un neatkarīgie industrijas eksperti.

Baltic Pine Films  ir producēšanas kompānija ar  9  gadu pieredzi darbā ar starptautiskiem kino, TV un reklāmas projektiem. 

Visa aktuālā informācija par konkursu pieejama Baltic Pine Films Facebook lapā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja