Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Gravitāte otro nedēļas nogali ir ASV kases ieņēmumu līdere

Kosmosa trilleris Gravity/Gravitāte aizvadījis otro nedēļas nogali ASV kases ieņēmumu līdera godā, iegūstot 43,2 miljonus ASV dolāru (22,4 miljonus latu), liecina jaunākie dati.

3D zinātniskās fantastikas trillerī Oskara balvas ieguvēji Džordžs Klūnijs un Sandra Buloka spēlē astronautus, kas pēc kosmosa kuģa avarēšanas izmesti atklātā kosmosā.

Meksikāņu režisora Alfonso Kuarona kinolentē iekļauti šaušalīgi kadri no skafandru iekšpuses, kamēr astronauti strauji griežas izplatījumā un zaudē radiosakarus.

Filma baudījusi amerikāņu kritiķu un kino skatītāju atzinību. Tā tiek uzskatīta par vienu no ticamākajiem pretendentiem uz Oskara balvu.

Otrajā vietā palikusi uz patiesiem notikumiem balstītā drāma Captain Phillips/Kapteinis Filipss: Somālijas pirātu gūstā ar aktieri Tomu Henksu galvenajā lomā. Tā nedēļas nogalē ieņēmusi 25,7 miljonus dolāru (13,3 miljonus latu).

Trešajā vietā ierindojās animācijas filma Cloudy With A Chance of Meatballs 2/Mākoņains, gaidāms kotlešu lietus 2 ar 13,8 miljoniem dolāru (7,2 miljoniem latu), bet tam sekoja asa sižeta filma Machete Kills/Mačete nogalina ar pieticīgiem 3,8 miljoniem dolāru (diviem miljoniem latu).

Pirmo piecinieku noslēdza filma Runner Runner/Uz visu banku, kurā spēlē dziedātājs Džastins Timberleiks un aktieris Bens Afleks, kas nopelnīja nedaudz mazāk par 3,8 miljoniem dolāru (diviem miljoniem latu).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja