Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

National Geographic demonstrēs realitātes šovu Karaliskie zvejnieki-2

No piektdienas, 23. augusta, kanāls National Geographic sāks demonstrēt azarta un humora cauraustu daudzsēriju realitātes šovu Karaliskie zvejnieki-2, informēja kanāla pārstāvis Kārlis Bikšus.

Katrā no šova daļām par zvejnieku karaļa titulu sacenšas trīs rūdīti zvejnieki no trim dažādām pasaules malām. Katrs no viņiem pārstāv atšķirīgu zvejošanas skolu un ir nelokāmi pārliecināts, ka zvejas mākslu pieprot vislabāk. Šova savdabīgums ir apstāklī, ka sīva cīņa rit ne tikai par lielāko lomu, bet arī par to, kuram no dalībniekiem piemīt labākās organizatora prasmes un izklaidētāja talants.

Šova pirmajā sērijā spēkiem mērojas trīs ļoti atšķirīgi zvejas profesionāļi – jaunais un pašapzinīgais Treviss no Ziemeļkalifornijas, azartiskais un stūrgalvīgais Mets no Floridas un zvejas fanātiķis Daniels no Aļaskas. Kā jau īstenā realitātes šovā pienākas, jūras vilki viens otru gan nopeļ un aprunā, gan nonāk pie jaunām atklāsmēm - paši par sevi, citiem un cilvēka dabu kopumā.

Šķiet, ka viens no iespaidīgākajiem šova mirkļiem ir zveja skarbajā Aļaskā - Daniels tur jūtas kā zivs ūdenī, bet Mets un Trevors ar grūtībām turas līdzi viņa izveicībai zemajā gaisa temperatūrā un jūras bangās. Tomēr līdz pat pēdējam spraigās sacensības brīdim nav iespējams paredzēt, kurš uzvarēs.

Šovs ir ne tikai aizraujošs piedzīvojums zvejas pasaulē - tas fascinē arī ar fantastiskām dabas ainavām. Uz brīdi ļaujot pagozēties Floridas saulē un sajust okeāna tirkīzzilo viļņu pieskārienu, pēcāk doties uz miglaino un romantisko ezeru zemi Ziemeļkaliforniju, bet vēlāk izbaudīt Aļaskas dabas skarbumu.

Karaliskie zvejnieki-2 TV ekrānos būs redzami piektdienās plkst. 21.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja