Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Bez maksas lejupielādējams jauno Latvijas autoru stāstu krājums

E-grāmatu Publicētavā klajā nācis jauno Latvijas autoru meistardarbu krājums Kandidāts, informēja e-grāmatu izdevniecības pārstāvis Kārlis Žilvinskis. Izdevumā apkopoti desmit 2013. gadā Literāro akadēmiju beigušu autoru stāsti. E-grāmata bez maksas pieejama interneta grāmatnīcā Las.am.

Kandidāts – tie ir desmit autori, kuri 2013. gadā pilnveidojuši savu rakstītprasmi Literārās akadēmijas prozas meistardarbnīcā Gunta Bereļa vadībā. E-grāmatā apkopotie stāsti tapuši meistardarbnīcas noslēgumā. Ne visi krājumā ietvertie autori ir iesācēji – dažs iepriekš publicējies periodikā, citam jau iznākusi grāmata, vēl cits dzejā ar grāmatu debitē vienlaikus ar Kandidātu, bet visus viņus vieno fakts, ka pagaidām viņi paši sevi uzskata par kandidātiem uz literatūru.

Kā visas vietnē Las.am atrodamās e-grāmatas, arī Kandidāts ir lasāma uz jebkura viedtālruņa, planšetdatora, personālā vai portatīvā datora, kā arī uz speciālajām e-grāmatu ierīcēm.

Kopš 2003. gada Rakstnieku Savienības paspārnē sākumā ar Latvijas Kultūrkapitāla fonda, vēlāk ar Latvijas Kultūras ministrijas atbalstu darbojas kultūrizglītības programma Literārā akadēmija. Tā domāta cilvēkiem, kuri grib nodarboties ar literatūru profesionāli un tāpēc vēlas izkopt savu rakstniecības mākslu. Programma piedāvā apmeklēt gan praktisko meistardarbnīcu, kurā jaunajiem autoriem ir iespēja strādāt kāda jau par vērā ņemamu atzīta rakstnieka vadībā, gan klausīties teorētiskās lekcijas par dažādām tēmām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja