Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Kinoblogeri aicina uz izdzīvošanas drāmu Mežone

26. janvārī plkst. 20.30 Kino Citadele notiks Kinoblogeri piedāvā pirmizrādes seanss aktrises Rīzas Viterspūnas un režisora Žana-Marka Valī (Dalasas pircēju klubs) izdzīvošanas drāmai Mežone, informēja kinoblogeru pārstāvis Sergejs Timoņins.

Brīdī, kad dzīve kļūst pārāk neizturama un problēmas ir samilzušas tik lielas, ka ar tām nevar tikt galā, populārs veids, kā šo grūto periodu pārdzīvot, ir mesties pie dabas krūts, kur bēdas un nelaimes, šķiet, atrisinās un kļūst saprotamas gandrīz vai pašas no sevis. Šādu pieeju izmēģinājuši uz lielā ekrāna ir daudzi (jāatzīmē gan, ka ar ļoti dažādām sekām - Savvaļā/Into the Wild, 127 stundas/127 Hours, nesenā Tracks), un reizēm tā patiešām nostrādā.

Pārcietusi neveiksmīgas laulības un mātes nāvi, Šerila Streida, kura zaudējusi jebkādu cerību uz laimi, pieņem negaidītāko lēmumu savā dzīvē - doties vairāk nekā pusotra tūkstoša kilometru garā pārgājienā pa Klusā okeāna piekrastes kalniem. Pārbaudījumi, kuri sastopami šajā bīstamajā ceļojumā, neatgriezeniski izārstē viņu no dvēseles ciešanām, taču maksa par to ir neticami augsta… Filmas pamatā ir Šerilas Streidas autobiogrāfija. Aktrise Rīza Viterspūna Mežonē rāda visu, ko spēj, brienot caur sniegiem, lietiem un visām citām dabas stihijām, paralēli vēl risinot savas dzīves drūmākās problēmas. Baumo, ka šī loma Viterspūnai varētu sagādāt otro Oskaru karjerā.

Par gājieniem tiks runāts arī pirms filmas, jo īpašā pirmizrādes seansa viesi būs Dāvis un Ulrika Plotnieki - ceļotāji, piedzīvojumu meklētāji, Santjago ceļa gājēji un grāmatas Santjago ceļu ejot (lejuplādējiet te) autori, kuri pēc pašu pieredzes izstāstīs, kā ir divatā noiet 600 km un kas tieši motivē to darīt.

Biļetes pieejamas šeit:

Sīkāk par pasākumu www.kinoblogeri.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja