Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Nākamo Oskaru ceremoniju vadīs Elena Dedženeresa

Par nākamā gada ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijas vadītāju izvēlēta televīzijas personība Elena Dedženeresa, piektdien paziņoja pasākuma rīkotāji.

Sarunu šova Ellen vadītāja pirmoreiz Oskaru ceremoniju vadīja 2007. gadā. Viņa ir otrā sieviete pēc aktrises Vūpijas Goldbergas, kura gada svarīgāko notikumu kinoindustrijā vadījusi vienatnē.

"Es ar satraukumu gaidu savu otro Oskaru ceremoniju. Bet jūs jau zināt, ka trīs lietas - labas lietas," sacīja Dedženeresa, kura uzskatīta par mazāk provokatīvu nekā šī gada Kinoakadēmijas balvu namatēvs Sets Makfārleins, kuram pārmeta par seksistiskiem jokiem.

Starptautiski pārraidītajiem Oskariem parasti izvēlas slavenus vadītājus, kas piesaista lielāku auditoriju. Pēdējo gadu pārraides pie televizora ekrāniem pulcējušas no aptuveni 37 līdz 40 miljoniem amerikāņu.

55 gadus vecā Dedženeresa par 2007. gada ceremonijas vadīšanu tika nominēta Emmy balvai. Viņa savā priekšnesumā iesaistīja skatītājus un kinozvaigznes, pat pasniedzot pašas rakstītu scenāriju režisoram Mārtinam Skorsēzem.

"Mūsdienās ir tikai nedaudzi cilvēki, kas var ar Elenu mēroties komiķa talantiem, kā arī viņas sirsnību un cilvēcību," sacīja producenti Kreigs Zadans un Nīls Merons, kuri veidoja iepriekšējo Kinoakadēmijas balvu pasniegšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa Latviju turpina kursēt Ziedoņa vilciens

Vilciena sastāvs, kura vagonu logus iepriekšējā gadā rotāja ziedoši ķirši, šogad ieguvis zaļumu un aicina ceļot pa Latviju, turpinot projektu Ieraugi, Sajūti, Noķer Ziedoni. Elektrovilcien...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja