Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Novembrī un decembrī Lattelecom būs redzams Satori TV

Interneta žurnāls Satori, atzīmējot desmit gadu jubileju, novembrī un decembrī piedāvās televīzijas kanālu Lattelecom.Kā informēja interneta žurnāla Satori redakcija, televīzijas kanālā būs iespējams vērot Satori veidotās sarunas ar dažādiem sabiedrībā ievērojamiem cilvēkiem.

Gadu gaitā Satori piedzīvojis dažādas pārmaiņas - sākotnēji tā bija virtuāla tekstu bibliotēka un forums, kurā bija iespējams pārmīt viedokļus par literatūru un filozofiju, bet desmit gadu laikā Satori kļuvis par populāru interneta žurnālu, kas aptver ļoti plašu tēmu loku, ne tikai informējot par jaunāko literatūrā, teātrī, kino un laikmetīgajā mākslā, bet arī ik dienas publicējot atzītu autoru rakstus, esejas, komentārus par aktuāliem politiskiem notikumiem, recenzijas un oriģinālliteratūras sacerējumus.

Būtiska interneta žurnāla Satori sastāvdaļa ir video intervijas ar māksliniekiem un kultūras darbiniekiem, viedokļu līderiem un maziem bērniem - ar interesantiem cilvēkiem, kuros ir vērts ieklausīties.

Dodot iespēju noskatīties daļu Satori arhīvā esošo sarunu, šī gada novembrī Lattelecom 115. kanālā piedāvā interaktīvās televīzijas lietotājiem sarunas ar režisoru Alvi Hermani, aktieri Kasparu Znotiņu, pianistu Vestardu Šimku, rakstnieci Noru Ikstenu, Prāta Vētru, pasaules līmeņa džeza trio Medeski Martin & Wood un daudziem citiem.

Decembrī Satori TV programma tiks mainīta, piedāvājot skatītājiem intervijas ar bērniem par dzīvi, stāstu un dzejoļu lasījumus no šī gada Starptautiskajiem bērnu literatūras lasījumiem, kā arī sarunas ar amerikāņu dzejnieku Edvardu Hiršu, filozofu Uldi Tīronu, grupu Instrumenti u.c.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja