Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Arsenālā notiks radošās apvienības GolfClayderman personālizstāde Mīlas viesulis Golfa klubā

No 15. jūnija līdz 29. jūlijam Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls Radošajā darbnīcā būs skatāma radošās apvienības GolfClayderman personālizstāde Mīlas viesulis Golfa klubā / Sturm der Liebe im Golfplatz, informēja izstādes pārstāve Natālija Šujunšalijeva.

Reizē ar izstādes atklāšanu 2018. gada 14. jūnijā plkst. 18 Arsenāla Radošajā darbnīcā durvis vērs īsts Golfa klubs. Ikviens varēs kļūt par tā biedru, arī Tu! Noteikumi ir pavisam vienkārši – bumbiņa jātrāpa bedrītē. Kurš būs uzvarētājs? Kurš kļūs par vakara zvaigzni?

Atklāšanas pasākumu papildinās performance, kurā būs iespēja iepazīt jaunāko modi no Baltijas slāvu, ģermāņu un pakistāņu garderobes, kā arī sadzirdēt kādu tautā populāru melodiju kuratores izpildījumā.

Paši autori, runājot par gaidāmo personālizstādi, uzsver: “Sportiskie un poētiskie gēni kantoru dendijos raisa skaudību, un mēs taču zinām, ka, iespējams, kopā pavadītais laiks ir svarīgāks par kopējamo mašīnu putekļiem nāsīs. Arī meitenes to zina. Nevajag tik daudz nodarboties ar mīlu, labāk spēlēt golfu.”

Izstādes ietvaros apmeklētājiem tiks piedāvāti dažādi izglītojoši pasākumi un performances.

Sabiedrība ar neierobežotu atbildību GolfClayderman ir plaša profila organizācija, kas radusies 2016. gadā. Tā aptver visas dzīves sfēras un rūpējas par to kvalitātes uzlabošanu. Apvienības pamatsastāvu veido Margrieta Griestiņa un Aksels Bruks. Abi dalībnieki studējuši Latvijas Mākslas akadēmijas Vizuālās komunikācijas apakšnozarē.

GolfClayderman darbojas visdažādākajās mākslas un dzīves jomās – performancē, mūzikā, teātrī, dzīvesstilā, modē, body art un citās. Grupas īstenotie mākslas notikumi ir humora un ironijas pilni, ļaujot pasmieties gan par sevi, gan par sabiedrību kopumā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja