Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Pieejams 50 000 eiro liels atbalsts laikmetīgās mākslas pasākumu organizēšanai

_ABLV Charitable Foundation _izsludina ikgadēju konkursu līdzfinansējuma piešķiršanu Laikmetīgās mākslas izstāžu un notikumu organizēšanai no 2014. gada 15. februāra līdz 2015. gada 31. decembrim, informēja Ksenija Pegaševa, ABLV Charitable Foundation labdarības projektu vadītājas asistente.

Šogad pieteikumus varēs iesniegt divās kārtās: no 3. līdz 20. janvārim projektiem, kuru norise plānota 2014. gadā un/vai 2015. gadā, un no 13. līdz 27.oktobrim projektiem, kuru norise plānota 2015. gadā. Grantu programmas ietvaros pieejamais finansējums ir 50 tūkstoši eiro uz diviem gadiem. Vienam projektam tiks piešķirts līdz 10 000 eiro un līdz 75% no projekta kopējām izmaksām.

"Atbalstot nacionāla mēroga sabiedriski nozīmīgus laikmetīgās mākslas notikumus Latvijā, šogad esam plānojuši palielināt maksimālo pieejamo finansējumu. Lai kuratori un projektu vadītāji varētu savlaicīgi plānot notikumu norisi, šogad rīkosim divas projektu pieteikumu iesniegšanas kārtas," atzīmē valdes priekšsēdētāja Zanda Zilgalve.

Pieteikumu iesniegšanas termiņš pirmajai kārtai ir 20. janvāris (līdz plkst. 23.59), nosūtot elektroniski uz e-pastu [email protected]. Grantu konkursa nolikums, pieteikuma forma un budžeta forma ir pieejami Fonda mājas lapā www.ablv.org. Uz grantu var pretendēt biedrība vai nodibinājums; pašvaldība vai tās iestāde, vai pašvaldību veidota aģentūra, kuras darbība nav saistīta ar peļņas gūšanu; valsts iestāde vai valsts aģentūra, kuras darbība nav saistīta ar peļņas gūšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja