Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Siguldas pils parkā var aplūkot gaismas noformējuma objektu Laimes aka

Siguldas pils parkā var aplūkot atmosfērisku gaismas noformējuma objektu Laimes aka, kas piedāvā izbaudīt noskaņām bagātu vidi un īstenot laba vēlējumus sev, saviem tuvajiem un visai sabiedrībai.

Laimes aka ir atmosfērisks audiovizuāls tēlojums, kura saturā satiekas bagātīgs gaismas noformējums ar Kārļa Jirgena mūziku un tematisku vēstījumu, kas mudina ikkatru domāt gaišas domas un gadumijas laikā lūkoties nākotnē ar pozitīvu un cerīgu skatu, kā arī vēlēt šīs vērtības citiem.

Gaismas noformējuma objekta idejas sakņojas latviešu folkloras zīmēs. Siguldas pils parka centrā uz paaugstinājuma atrodas Akas zīme, ko ieskauj kustīgi gaismas starmeši, radot maģiski iedvesmojošu sajūtu. Ikkatrs apmeklētājs aicināts nostāties šajā vietā un izbaudīt vides vizuālo noformējumu, kā arī iedomāties kādu vēlēšanos.

Gaismas noformējuma objekts Siguldas pils parkā darbojas no 18. decembra un būs aplūkojams līdz 2. janvārim. Tā darba laiki ir katru darba dienu no plkst. 17 līdz 23, bet brīvdienās un svētku dienās no plkst. 16 līdz 23.

Siguldas pils parka apmeklētāji, uzlūkojot gaismas objektu, aicināti ievērot visus valstī noteiktos ierobežojumus un drošības pasākumus – izvairīties no drūzmēšanās, kā arī lietot sejas aizsegus.

Gaismas noformējums tapis Siguldas novada pašvaldībai sadarbojoties ar radošo apvienību I DID IT. Objekta tehnisko nodrošinājumu veic SIA Magic Nebula un SIA RJK.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja