Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

LMT Summer Sound uzstāsies Pet Shop Boys

Liepājā 11. un 12.jūlijā uz LMT Summer Sound galvenās skatuves kāps britu elektropopa karaļi Pet Shop Boys, populārākais pašmāju mūziķis - Dons, kā arī šī brīža ietekmīgākais britu producents, aizvadītā gada superhitu La La La un Wonder autors Naughty Boy_ _ar grupu, informēja festivāla organizatori.

Liepājā viesosies arī Gacho, amerikāņu hip hoperis Mykki Blanco un latviešu grupa Otra Puse, Jenny May, lietuviešu Golden Parazyth.

Ievērojamākajā koncertšovā, kāds jebkad Liepājā piezīvots, Pet Shop Boys izpildīs klasiskos hitus West End Girl, Always On My Mind, Domino Dancing un citus superhitus, kā arī jaunākos skaņdarbus. Pet Shop Boys uz Liepāju vedīs vairākus kravas auto ar savu tehniku, lai nodrošinātu šovam nepieciešamo video, gaismas un skaņas aprīkojumu. Grupa savos koncertos izmanto lielizmēra video projekcijas, lāzerus un krāšņu gaismu šovu. Pagājušā gadā Pet Shop Boys koncertšovs tika atzīts par vienu no aizraujošākajiem un krāšņākajiem šoviem pasaulē.

Šogad festivālā kopā ar dzīvo grupu uzstāsies arī šī brīža aktuālākais britu producents, dziesmu autors, DJ un mūziķis Naughty Boy, kurš pasaules mūzikas skatuves uzmanību pievērsa ar lipīgo dziesmu La La La. Pirms sava debijas albuma Hotel Cabana izdošanas pagājušajā gadā Naughty Boy jeb Šahids Kāns ir producējis vairākus britu Top 40 albumus, sadarbojies ar dziedātāju Emeli Sandē un veidojis ierakstus Leonai Luis, JLS, Tinie Tempah un daudziem citiem zināmiem mūziķiem. 


Dons jeb Artūrs Šingirejs šobrīd noteikti ir uzskatāms par veiksmīgāko Latvijas mūziķi, kam pierādījums ir seši pilnībā izpārdoti Varanasi albuma prezentācijas koncerti Palladium Rīga un koncerttūre visā Latvijā. Liepājai Dons sola sagatavot īpašu koncertprogrammu.



Pēc divu gadu ilgas pauzes uz festivāla galvenās skatuves kāps hip-hopa mūziķis Gacho. Pirms diviem gadiem viņa uzstāšanās bija festivāla centrālais notikums, un šogad Gacho sola atgriezties tikpat skaļi un ar vēl iespaidīgāku šovu. Šogad mūziķis jau izdevis divus singlus no sava topošā jaunā albuma - Skills To Party un Mans festivāls.  

Festivāla organizatori prognozē, ka lielāko festivāla pārsteigumu sagādās amerikāņu multi-mākslinieks Mykki Blanco. Pirms 3 gadiem mūziķis izveidoja industriālā roka projektu, bet vēlāk pārgāja uz repu, un 2012. gadā izdeva pirmo EP Mykki Blanco & the Mutant Angels. Tuvākajā laikā sagaidāms viņa pirmais debijas albums Micheal.

Debiju LMT Summer Sound festivālā piedzīvos grupa Otra Puse. Festivālā grupa izpildīs gan jaunā albuma skaņdarbus, gan jau pazīstamās dziesmas Ieskaties, Nakts vai Rīts, „Dievs dod“ un citus.

Festivālā uzstāsies arī dziedātāja Jenny May, kura šobrīd ieraksta savu jauno albumu. Tajā dominēšot latino ritmi, un albuma pirmais singls Es gribu vēl mīlēt Youtube jau skatīts vairāk kā miljons reižu.

Lietuvas grupa Golden Parazyth, kurs sākotnēji bija plānota kā soloprojekts, bet pārtapa duetā, ir kļuvusi par populārāko muzikālo apvienību kaimiņvalstī. Viņu muzikālais rokraksts ir tumšu elektronisku akordu, ambientās un 8 bitu mūzikas, kā arī enerģiska ritma un indie rokam raksturīga augsta vokāla organiska saspēle. Pērn grupa viesojās Latvijā, iesildot britu duetu Hurts Arēnā Rīga.

LMT Summer Sound notiks jau ceturto gadu pēc kārtas, 11. un 12.jūlijā, Liepājā Jūrmalas parkā un pludmalē. Biļetes uz festivālu var iegādāties visās Biļešu Serviss kasēs un internetā. Biļešu cena no 10. aprīļa būs 28 eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja