Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Muse koncertu Rīgā iesildīs mūziķis un aktieris Kīfers Sazerlends

Muse koncertā Arēnā Rīga 12. jūnijā īpašais viesis būs Emmy, Golden Globe godalgotais Holivudas aktieris un arī mūziķis Kīfers Sazerlends. Grupas Muse jaunākā turneja ir līdz šim tehniski un mākslinieciski iespaidīgākā, kurā roboti, lāzeri un iespaidīgs gaismu šovs papildina neatkārtojamo grupas izpildījumu

Kīfers Sazerlends ir plašāk pazīstams kā aktieris no pasaulslavenā asa sižeta TV seriāla 24, par kuru saņēmis Emmy un Golden Globe apbalvojumus, divas Screen Actors Guild un divas Satellite balvas. Aktieris ir uzņemts arī Holivudas un Kanādas slavas alejās, kā arī saņēmis balvu par mūža ieguldījumu Cīrihes filmu festivālā. Kopš savas negaidītās dziesminieka karjera uzsākšanas, mākslinieks jau ir paspējis iekarot plašu sekotāju pulku, aktīvi ierakstot un atskaņojot paša sacerēto mūziku.

Kīfers Sazerlends ir pieredzējis un harizmātisks dziesminieks, kurš piesaista publiku ar piezemētu humoru un dziesmās pārvērstiem stāstiem no personīgās dzīves. Tas kalpojis arī par pamatu mūziķa 2016. gada debijas albumam Down In A Hole un jaunākajam albumam Reckless & Me. Mākslinieka galvenais dzinulis slēpjas emocionālajā eiforijā, kas veidojas caur mūzikas starpniecību. "Es nevarēju pat iedomāties cik ļoti iemīlēšu koncerttūres. Iespēja pasniegt intīmus, personīgus stāstus saviem klausītājiem, manuprāt, ir nenovērtējama," stāsta mūziķis.   

Associated Press raksturoja mākslinieku kā "negaidīti autentisku dziesminieku" savukārt prestižais mūzikas izdevums Rolling Stone nodēvējis viņa stilu par "šķautņainu vokāla un kaisles apvienojumu". Koncertos mūziķis bieži izpilda savu mīļāko dziesminieku Merla Hagarda un Toma Petija dziesmu kaverversijas, vienlīdz viegli pārslēdzoties starp roka klasikām uz kantrimūzikas balādēm.

Prestižais britu mūzikas žurnāls NME par jaunākajiem grupas Muse koncertiem izteicies: "Satriecoši un ambiciozi, apdullinoši un žilbinoši. Kā no citas pasaules. Pārspējot jebkuras muzikālās un vizuālās gaidas Muse Simulation Theory pasaules tūres koncertos ir iespējams redzēt visu - sākot no LED gaismās ietērptiem dejotājiem līdz milzīgam robota skeletam, kurš bija iekārts virs skatuves. Skatuves dizains un koncerta konfigurācijas viennozīmīgi deva iespēju klātesošajiem iegūt nepieredzētu muzikālo un vizuālo baudījumu, kādu grupa jebkad ir sniegusi savos šovos."

Muse koncerti jau izsenis tiek atzīmēti starp labākajiem un iespaidīgākajiem pasaulē, grupai saņemot labākās koncertgrupas balvas vairāk nekā desmit dažādu žūriju, tostarp BRIT Awards, NME, Q, Kerrang! un MTV vērtējumos.

Biļetes uz Muse koncertu Arēnā Rīga 12. jūnijā var iegādāties Biļešu servisa kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja