Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Positivus notikumiem arī šogad varēs sekot līdzi televīzijā

Sagaidot jau desmito Baltijas lielāko mūzikas festivālu, aktualitātes par un ap Positivus šogad televīzijā tiks atspoguļotas divreiz vairāk un ilgāk, turklāt HD jeb augstas izšķirtspējas kvalitātē. Savukārt, pateicoties Lattelecom izstrādātajai televīzijas aplikācijai MansTV, festivāla noskaņu būs iespējams baudīt visur, kur vien ir pieejams internets, informēja festivāla pārstāvji.

Lattelecom kanālā 360TV festivālu sāks gaidīt jau sākot ar martu, kad Mūzikas piektdienās arvien vairāk uzmanības tiks vērsts uz aktualitātēm par un ap Positivus. 4. marts 360TV ēterā būs īpašs, jo plkst. 10 tiešraidē ne tikai tiks pieteikti 2016. gada – Positivus festivāla 10 gadu jubilejas galvenie mākslinieki, bet arī Mūzikas domnīcā pie Toma Grēviņa visas dienas garumā viesosies mūziķi, eksperti un blogeri, starp tiem Uldis Rudaks, Artis Volfs, Dzelzs Vilks, Ozols un citi. Skatītājiem būs iespēja noskatīties labāko mākslinieku koncertus no iepriekšējo gadu festivāliem.

Tuvojoties festivāla norises laikam, sākot ar 4. jūliju, kā katru gadu Lattelecom interneta televīzijas skatītājiem būs pieejams kanāls Positivus TV, kas raidīs 24 stundas diennaktī, piedāvājot skatītājiem noskatīties iepriekšējo festivālu koncertierakstus un speciāli veidotos raidījumus. Savukārt nedēļu pirms Positivus festivāla, no pirmdienas līdz ceturtdienai ik vakaru ēterā būs izklaidējošs vakara šovs.

Festivāla noskaņu no 15. līdz 17. jūlijam varēs izjust arī mājās esot vai sauļojoties pludmalē, jo kanālā 360TV un Positivus TV no festivāla tiks nodrošinātas tiešraides, kurās stāstīs par Positivus norisi un aktuālo informāciju apmeklētājiem, mūzikas cienītājus priecēs koncerti un intervijas ar māksliniekiem, kā arī citi jaunumi no Positivus teritorijas.

Positivus festivālam noslēdzoties, lai paildzinātu tā sajūtu, Positivus TV raidīs vēl līdz pat 24. jūlijam, piedāvājot izbaudīt šī gada labākos festivāla koncertus, ļaujot uzkavēties atmiņās un Positivus festivāla emocijās.

360TV un Positivus TV programmai sekojiet līdzi: www.lattelecom.tv/tiesraide.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja