Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Zemlika nāk… ietvaros Durbē koncertēs Tims Kohs no ASV

Durbē, Noliktavā, 16. jūnijā, pasākumu sērijas Zemlika nāk… ietvaros uzstāsies multi-instrumentālists un mākslinieks Tims Kohs (Tim Koh) no Amerikas Savienotajām Valstīm, informēja Zemlikas veidotāji.

Mūziķis un dziesmu autors Tims Kohs, kura vēl viena kaislība ir vizuālā māksla, plašāk pazīstams kā ilggadējs apvienības Ariel Pink’s Hauted Graffiti dalībnieks. Šajā apvienībā jau vairāk nekā padsmit gadus Tima “turētais bass” ir bijis par iedvesmu vairākiem citiem mūziķiem. Ne velti jau kopš pagājušā gadsimta deviņdesmitajiem Tima pastāvīgu sadarbības partneru lokā ir arī Gang Gang Dance, Konans Mokasīns (Connan Mockasin), Animal Collective, Prince Rama un daudzi citi, kuru albumu ierakstu sesiju un koncertturneju dalībnieks viņš bijis. Lai cik iespaidīgi šādi ieraksti neizskatītos ikviena mākslinieciskās darbības mapītē, pēc pārcelšanās no Losandželosas un Amsterdamu T. Kohs beidzot nodevies tam, pēc kā pa īstam ilgojies – solo projektam un savu dziesmu radīšanai.

“Protams, muzicēšana kopā ar Arielu (Ariel Pink) bija sapņa piepildījums un izmainīja manu dzīvi. Arī kāds vakars kopā ar Meijo Tomsonu (Mayo Thompson, amerikāņu mūziķis, mākslinieks, kolektīva “Red Crayola” dalībnieks”) Barselonā viņa dzimšanas dienā, klausoties visdažādākajos stāstos, lika man uz mūziku raudzīties citādi. Tāpat Dons Bolzs (Don Bolles, bundzinieks, dažādu Kalifornijas pankgrupu dalībnieks 70. Un 80. gados) – uzskatu viņu par savu dzīves skolotāju,” kādā intervijā par savām muzikālajām ietekmēm stāstījis Tims Kohs. “Arī Lotreamona Maldorora dziesmas mainīja manu dzīvi. Tāpat Brehts, Bahs, Bodlērs un Bovijs. Ak vai, visi “B”!”

Tima Koha Koncerts Durbē notiks Noliktavā – bijušā veikala nelielajā… Jā, noliktavas telpā, kur jau pagājušogad notika vairāki pasākumi. Tostarp projektu Arms And Sleepers un Sun Glitters koncerts, kura laikā tapušais foto uzņēmums nu rotā Arms And Sleepers jaunākā albuma Find The Right Place vāku (skat. interneta resursos!).

Biļetes uz koncertu 16. jūnijā Noliktavā Durbē nopērkamas elektronisko biļešu tirdzniecības vietnē internetā Bezrindas.lv. Pirmo 20 biļešu cena īpaša – 5 EUR.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja