Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Aicina piedalīties Raimonda Paula 85. jubilejas radio ballītē

Atzīmējot Raimonda Paula 85. jubileju, no 9. līdz 12.janvārim Latvijas Radio 2 ēterā notiks grandiozas svinības – Maestro mūzikas maratons, kura laikā 85 stundu garumā skanēs tikai un vienīgi komponista mūzika. Radio ēteru, ar stāstiem par savām īpašajām Paula dziesmām, kuplinās Latvijā pazīstamas personības. Arī klausītāji aicināti pievienoties sveicēju pulkam, līdz 3. janvārim atsūtot Latvijas Radio 2 savus audio stāstus un pašdarinātus Maestro portretus.

"Lai arī mūsu šarmantajam, elegantajam, asprātīgajam un talantīgajam Maestro Raimondam Paulam ir 85. jubileja, tās svinēšana un koncerti izpaliks valstī noteikto ierobežojumu dēļ. Tomēr mēs krāšņi atzīmēsim Maestro jubileju Latvijas Radio 2 ēterā, kur svētku noskaņai un dzimšanas dienas sveicēju pulkam aicinām pievienoties cilvēkus visā Latvijā," saka Latvijas Radio 2 programmu vadītāja Baiba Palkavniece. "Maestro radio ballītē skanēs tikai viņa komponētā mūzika, būs dažādi svētku pārsteigumi, sveicieni, jautrība, Paula Portretu parāde un daudz kas cits, kā jau tas piederas īstai svinēšanai. Aicinu daudzo ziemas brīvdienu laikā dažādot savu atpūtu un no sirds iesaistīties stāstu un portretu radīšanā mūsu Maestro!"

Lai sveiktu Raimondu Paulu 85. jubilejā, līdz 3. janvārim tiek gaidīti ierakstīti audio stāsti par personiski visīpašāko Raimonda Paula dziesmu. Audio fails jānosūta mobilajā lietotnē WhatsApp, tālrunis 27834559. Jāatceras arī ierunāt sveicēja vārdu.

Lai priecētu Maestro, visi, kuri sevī jūt mākslinieka dzirksti, aicināti uzzīmēt, uzgleznot vai kā citādi izveidot Raimonda Paula portretu un nosūtīt to uz e-pastu: [email protected]. Paula Portretu parāde būs redzama Latvijas Radio Facebook un mājaslapā.

Raimonds Pauls 12. janvārī atzīmē 85. jubileju, viņš ir Latvijas Radio 2 visvairāk atskaņotais komponists.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja