Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Aicina ziedot mūziķa Arņa Medņa rehabilitācijai

Šī gada februārī Latviju pāršalca skumja ziņa par talantīgā un tautā iemīļotā mūziķa Arņa Medņa pēkšņo slimību. Mūziķim, kas iedvesmojis daudzus, nu ir nepieciešams mūsu atbalsts.

Pēc pārciestā insulta, komas un operācijas viņa draugi un mūziķi A. Medni gulošu nesa uz procedūrām un citādi sniedza savu atbalstu. Tagad viņš ir piecēlies no ratiņkrēsla. Pēc veiksmīgas ārstniecības Stradiņos un Vaivaros, ar ģimenes atbalstu A. Mednim tiek nodrošinātas fizioterapeita nodarbības, adatu terapija un citas ārstnieciskas procedūras. Rezultāti ir pozitīvi - paralīze pamazām atkāpjas, mūziķis jau staigā un nedaudz arī  strādā pie jauna muzikāla projekta.

Pēc insulta nepieciešama regulāra rehabilitācija, lai līdzšinējo veiksmīgo atveseļošanos turpinātu un mūziķis atgūtu tās kustību spējas, kādas bija pirms slimības. Ikdienas ārstniecības un rehabilitācijas izmaksas ir lielas un ģimenei nav viegli tikt ar tām galā. Paralēli tiek meklētas iespējas ārstēties ārvalstīs, taču šīs izmaksas var sasniegt vairāku tūkstošus latu.

18. oktobrī A. Mednis svinēja savu 50. dzimšanas dienu. Diemžēl pēc pārciestā insulta kustību traucējumi neļauj viņam jubileju svinēt kā mūziķim nāktos - uz skatuves pie klavierēm un mikrofona. Lai morāli un materiāli atbalstītu A. Medni, draugi un kolēģi šī gada 8. novembrī Latvijas Nacionālajā teātrī nolēmuši rīkot labdarības koncertu Šodien ārā saulains laiks. Ienākumi no tā tiks izlietoti A. rehabilitācijai.

Savukārt tie viņa talanta cienītāji, kuri klātienē nepiedalīsies labdarības koncertā, A. Medni var atbalstīt ar ziedojumiem Ziedot.lv portālā.

Sajust līdzcilvēku atbalstu ir svarīgākais ceļā uz kaut ko līdzīgu agrākai dzīvei. Palīdzēsim mūziķim A. Mednim veseļoties un priecēt mūs ar savu mūziku!

Projektu īsteno Latvijas Teātra darbinieku savienība. Ziedot A. Medņa rehabilitācijai iespējams portālā Ziedot.lv.

Līdz šim projektam Atbalstīsim Arni Medni! saziedoti 333,93 lati.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja