Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ar Chris Noah un Katrīnas Gupalo koncertu sāksies Osokina Mini Festivāls @152

Piektdien, 29. maijā, jaunajā Klavieru salonā Brīvības ielā 152 notiks Chris Noah un Katrīnas Gupalo akustiskais klātienes koncerts, kurā abi mūziķi atskaņos savas oriģinālkompozīcijas. Koncerta programmā skanēs līdz šim zināmākās mūziķu dziesmas, skaņdarbi no tikko 2020. gadā iznākušā Chris Noah EP Distance, kā arī vairākas karantīnas laikā tapušas Katrīnas Gupalo kompozīcijas, kuras koncertā piedzīvos savu pirmatskaņojumu, informēja koncerta rīkotāji.

"Šobrīd koncertdzīve piedzīvo tādu pašu atdzimšanu kā daba pavasarī. Durvis ir atsprāgušas vaļā, jā, pagaidām tikai 20 klausītājiem, bet process ir sācies. Mēs atkal varam satikt savus klausītājus reāli - klātienē, dalīties ar emocijām dzīvajā, sajust enerģiju, kas strāvo dziesmu atskaņošanas laikā starp publiku un mums. Tas ir neaprakstāmi un neatkārtojami!" - tā dziedātāja Katrīna Gupalo.

Arī Chris Noah gaida atkaltikšanos ar klausītājiem: "Ir liels prieks, ka pēc ilga pārtraukuma ir iespēja uzstāties klātienē, bez sociālo tīklu starpniecības! Šķiet, ka man personīgi tas būs tikpat liels notikums, cik apmeklētājiem."

Zīmīgi, ka abu mūziķu radošajā biogrāfijā nozīmīgs bijis 2018. gads. Chris Noah 2018. sāka sadarbību ar britu mūzikas ierakstu producentu Kristoferu Harisu (strādājis ar Bear’s Den, Belle and Sebastian, Ghostpoet u.c.)  un ierakstīja trīs dziesmas River, Fall Through un Inside Out.  Līdz ar šo dziesmu iznākšanu Chris Noah mūziku sāka ievērot un pievērst uzmanību starptautiski mūzikas blogi, bet Fall Through kļuva par mūziķa visvairāk Latvijas radio stacijās atskaņoto dziesmu.

Savukārt Katrīna Gupalo 2018. gadā sāka darboties kā dziesmu autore un izpildītāja. Kopš tā laika viņa ir iesildījusi britu soulmūzikas dīvu Emeli Sandē koncertzālē Palladium, devusies pirmajā ASV koncerttūrē, uzstājusies festivālā Laima Vaikule Rendez – Vous Jūrmala Dzintaru koncertzālē, bijusi Supernova pusfinālā ar pašas sacerēto dziesmu Intoxicating Caramel un izdevusi savu oriģinālmūzikas albumu Gentle and Done.

Koncerts tikai 20 klausītājiem notiks jaunajā Klavieru salonā Brīvības ielā 152, kurš 29. maija vakarā savas durvis apmeklētājiem vērs pirmo reizi. 

Biļetes: https://www.aula.lv

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja