Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Arņa Medņa labdarības koncertā saziedoti 1345 lati

Arņa Medņa 50 gadu jubilejas koncertā, kas norisinājās novembra sākumā Latvijas Nacionālajā teātrī, ziedojumos savākti 1345 lati.

Tagad, kad apkopots koncerta laikā savākto ziedojumu daudzums – 1345 lati par pārdotajiem 272 ierakstu CD - ir zināms, ka ar šiem līdzekļiem A. Mednis varēs turpināt iesākto paralīzes ārstēšanu, vēsta A. Medņa labdarības koncerta atbalstītāja, uzņēmuma Venden pārstāvji.

Pateicoties kolēģiem un koncerta atbalstītājiem, tostarp dabīgā minerālūdens ražotājam Venden, tika realizēts A. Medņa sievas Ivetas Mednes sapnis izdot jaunu ierakstu CD ar visu laiku labākajām A. Medņa dziesmām, kā arī noorganizēt jubilejas koncertu, kas veltīts visiem viņa kolēģiem un draugiem.

Labdarības koncertā Šodien ārā saulains laiks uzstājās daudzi A. Medņa kolēģi un mūziķi, kuru profesionālajā izaugsmē A. Mednim bijusi nozīmīga loma.

Mikrofonu ierakstu vadītāja Elita Mīlgrāve stāsta: „Mēs negaidījām, ka tiks saziedoti tik daudz līdzekļu, tas mums bija vispatīkamākais pārsteigums! Liels prieks, ka Arnim Mednim sanāca un viss izdevās tieši tā, kā tas bija iecerēts - pateicoties šiem līdzekļiem, Arnis varēs turpināt rehabilitācijas programmu, lai veicinātu paralīzes samazināšanu, atgūtu kustības un spējas spēlēt klavieres un komponēt.”

„Esam gandarīti par iespēju atbalstīt Arni Medni - mākslinieku, kas radījis un, esam pārliecināti, vēl radīs daudz jo daudz skaistus un iedvesmojošus darbus! Uzskatām, ka šī bija unikāla iespēja būt līdzās vienam no labākajiem latviešu komponistiem,” uzsver Gatis Kamarūts, Venden izpilddirektors.

Kā vēstīts iepriekš, labdarības koncertā Šodien ārā saulains laiks uzstājās Ance Krauze, Amber, Linda Leen, Olga Rajecka, Anmary, Jānis Stībelis ar grupu, Igo, Normunds Rutulis, Uldis Marhilevičs, Rīgas Doma kora skolas zēnu koris, diriģents Mārtiņš Klišāns, senās mūzikas ansamblis Ludus un Kristaps Krievkalns ar grupu, kā arī Latvijas Nacionālā teātra aktieri. Koncertā skanēja mūzika no izrādēm Pepija, Superdetektīvs Blumkvists, kā arī A. Medņa dziesmas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja