Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Cēsīs uzstāsies mūziķi Toms Adams un Kelsija Lu

Sestdien, 26. janvārī, Koncertzāles Cēsis Ambiente skatuve ciklā, kas top sadarbībā ar programmu Tīrkultūra, uzstāsies britu mūziķis Toms Adams un grupa Vēstnieks. Savukārt šodienas tirdzniecībā pieejamas biļetes arī uz nākamo sērijas koncertu 16. martā, kurā viesosies jaunā popmūzikas zvaigzne no Amerikas, čelliste un dziedātāja Kelsija Lu, informēja koncertzāles pārstāve Egija Saļņikova.

Toma Adamsa mūzika ir brīnišķīgs pretstats interneta vides pārsātinātībai - tā ieved klausītāju pasaulē, kurā ir dzīva apjausma par īstenību un patiesumu. 2018. gada izskaņā klajā nācis Toma Adamsa jaunākais albums Yes, Sleep Well Death. Lai arī jaunais ieraksts bagātināts ar post roka un elektroniskās mūzikas ietekmēm, mūzikai joprojām piemīt tik pazīstamais, melodiskais Adamsa dziesmu rakstīšanas kods. Rezultāts ir aizraujoša un unikāla dziesmu izlase, kas klausītāju aizved ceļojumā pretī jaunatklāsmēm, pamīšus ieskaujot eiforiskās harmonijās, ko dzirdēsim arī Cēsīs.

Pirms Toma Adamsa dzirdēsim latviešu muzikālo apvienību Vēstnieks, savukārt pēc koncerta apmeklētājiem būs iespēja mūziķus iepazīt tuvāk sarunā par mākslinieku radošo pasauli un iedvesmas avotiem. Sarunu vadīs muzikologs Dāvis Eņģelis.

Nākamais Ambiente Skatuve koncerts sadarbībā ar programmu Tīrkultūra gaidāms 16. martā, kurā uzstāsies čelliste, multinstrumentāliste un vokāliste no ASV Kelsija Lu (Kelsey Lu). Viņa šobrīd ir viena no spilgtākajām uzlecošajām popmūzikas personībām, kuras vārds aizvien biežāk izskan mūzikas un kultūras medijos – Pitchfork, Dazed, kā arī Vogue un V Magazine. Sākotnējo atpazīstamību guvusi, sadarbojoties ar tādiem pasaulē atzītiem māksliniekiem kā Lady Gaga, Solange un Dev Haynes no apvienības Blood Orange.

Kelsija Lu ir akadēmiski izglītota čelliste un dziesmu autore. Viņa izpilda savu oriģinālmūziku, kuru raksturo gaišs un maigi suģestējošs dziedāšanas veids - nedaudz pārpasaulīgs un piepildīts ar sapņainu īstenību. Kelsijas mūzika ir reizē aizrautīga un mistiska, ar pārliecinošu čella pavadījumu, elektroniskās mūzkas apdari un samtaini eņģelisku vokālu, balansējot starp kamermūzikas popa un RnB estētiku.

Abus koncertus būs iespēja dzirdēt ne tikai klātienē - platforma Tīrkultūra nodrošinās translāciju interneta radio vietnē www.tirkultura.net.

Biļetes uz Tom Adams koncertu 26. janvārī nopērkamas līdz pat koncerta sākumam. No šodienas pārdošanā biļetes uz Kelsijas Lu koncertu 16. martā - pirmās 50 biļetes par īpašo cenu EUR 12 , nākamās par EUR 15.

Biļetes nopērkamas koncertzāles Cēsis kasē, Biļešu paradīze tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja