Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Dons publicē jaunu dziesmu un izziņo koncertu Daugavas stadionā

Dziedātājs Dons izdot jaunu singlu un mūzikas video Lūdzu vēl neaizej, vienlaicīgi izziņojot koncertu Es nāktu mājās, Daugavas stadionā, 2020. gada 14. augustā, informēja mūziķa pārstāve Undīne Buka.

Lūdzu vēl neaizej ir otrais singls pavasarī gaidāmā studijas albuma.

“Ir mirkļi, kurus negribas laist vaļā. Turēties pie tiem, kā pie glābšanas riņķa lielajā rutīnas okeānā. Reizēm mirklis ir vien dažas sekundes, reizēm veselu mūžību. Katram šis mirklis un atmiņas palīdz saskatīt gaismu, pat tad, ja esi jau nolaidies dziļi okeāna dzelmē,” stāsta Dons.

Lūdzu vēl neaizej mūzikas, teksta autors, producents ir Dons. Ierakstā piedalījušies - Artūrs Šingirejs (balss, ģitāra), Rūdolfs Dankfelds (sitamie instrumenti) Mārcis Auziņš (ģitāra), Toms Poišs (bass), Antra Kūmiņa un Kristīne Pastare (papildvokāli). Ieraksta mikss - Krišjānis Geidāns, masterings - Kaspars Ansons. Ierakstīts - AnsonsLAB un Sound Division ierakstu studijās.

Singlam izveidots arī mūzikas video, kura režisors ir Reinis Spaile. ''Kā klipa centrālais elements tika izmantots gulta, jo tā ir vieta ko cilvēki sāk dalīt tiklīdz tiek uzsāk attiecības. Gulta simbolizē ikdienišķo, kopā pavadīto laiku,” saka Reinis Spaile.

Dziesmas video operators: Jānis Jurkovskis, producenti: Undīne Buka un Matīss Spaile (Steve Spencer).

Uz skatuves 2020. gada augustā Dons atgriezīsies ar līdz šim vērienīgāko koncertu. “Koncerti ir kā svētki, kurus gaidu. Reizēm nākas gaidīt pārāk ilgi. Sajūtas, emocijas un tā enerģija, kas izplūst cauri koncerta laikā, dod spēku radīt jaunas dziesmas un atkal gaidīt nākamos svētkus. Doma par stadiona koncertu manī mutuļo jau kādu laiku,” par gaidāmo koncertu saka Dons.

Koncerta programmā tiks iekļautas dziesmas gan no pavasarī gaidāmā jaunā albuma, gan, protams, arī publikas iemīļotas dziesmas, kā arī citi pārsteigumu un viesi.

Biļetes uz koncertu no 12. septembra plkst. 9 pieejamas www.ekase.lv, t/c Spice informācijas centrā, mūzikas veikalā Randoms, Latgales vēstniecībā Gors Rēzeknē un Lielajā dzintarā Liepājā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja