Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Dziedātāja Marija Naumova Valentīndienā uzstāsies Soču olimpiskajās spēlēs

Dziedātāja Marija Naumova 14. februārī uzstāsies Soču olimpiskajās spēlēs, aģentūru LETA informēja dziedātājas sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.

Naumovas pavadošajā sastāvā spēlēs labi pazīstami Latvijas mūziķi - Rolands Beļēvičs, Ingus Feldmanis, Norberts Skraucis un Ainis Zavackis -, ar kuriem dziedātāja sadarbojas jau vairāk nekā 10 gadu.

Naumova Sočos uzstāsies pēc nodibinājuma Latvijas māja uzaicinājuma ar stundu garu koncertprogrammu.

Uz koncertu, kas olimpisko spēļu kultūras programmā notiks Soču viesnīcas Radisson Lazurnaja kongresu hallē, uzaicināti olimpiādes dalībnieki, žurnālisti, Latvijas olimpiešu fani un citu valstu akreditētie viesi.

Naumova stāstīja, ka viņa jūtas saviļņota, jo uz Olimpiādi dosies pirmo reizi dzīvē. Dziedātāja teic, ka jūtas pagodināta par iespēju piedalīties šajā sporta pasaules visaugstākā līmeņa notikumā.

Māksliniece ir pārliecināta, ka koncertēšana Soču olimpiskajās spēlēs viņai un pārējiem Latvijas mūziķiem sniegs milzu gandarījumu un neaizmirstamus brīžus, tomēr tā būs arī liela atbildība, jo būs godam jānes Latvijas vārds pasaulē.

Plānots, ka līdzās Naumovai koncertos Soču olimpiskajās spēlēs uzstāsies vēl vairāki citi Krievijā pazīstami Latvijas izpildītāji, tostarp vijolnieks Raimonds Ozols, Intars Busulis un grupa Prāta vētra.

Nodibinājums Latvijas māja radīts, lai veidotu ilgtspējīgas attiecības olimpiskās kustības un uzņēmēju starpā, veicinātu Latvijas sporta un kultūras attīstību, sociāli atbildīgu uzņēmējdarbību, tirdzniecību, starptautisku un nacionāla līmeņa investīciju plūsmu.

2014. gada Ziemas olimpiskās spēles Sočos būs lielākais sporta pasākums Krievijā kopš Padomju Savienības sabrukuma. Tās sāksies 2014. gada 7. februārī un noslēgsies 23. februārī. Uz Sočiem dosies 58 Latvijas sportisti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja