Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Edavārdi izziņo jaunu albumu un tā prezentāciju

Reperis Edavārdi izziņo jaunu soloalbumu Ekosistēmas, kā arī albuma prezentāciju kopā ar Karļa Ķilkuta veidoto Quarantine disco.

Kā informē repera pārstāve Maija Kuzņecova, šis ir nākamais soloalbums pēc 2017. gada ieraksta Īstas acis. Šo četru gadu laikā Edavārdi izdevis vairākus singlus, kā arī aktīvi darbojies, uzstājoties lielākajos Latvijas festivālos, piedaloties divās "Republikas tūrēs", kā arī izdodot albumus sadarbībā ar grupām Very Cool People un Nova koma.

24. maijā plkst. 20 varēs noklausīties visu albumu piecas dienas pirms tā iznākšanas, pieslēdzoties Quarantine disco tiešraidei Edavārdi Facebook lapā. Pasākumu vadīs DJ Kārlis Ķilkuts, kurš kopā ar Edavārdi izvedīs skatītājus cauri katrai albuma dziesmai.

Prezentācija notiks pilnīgi bez maksas, turklāt apmeklētājiem būs iespēja laimēt albuma Ekosistēmas prezentācijas materiālus.  Pēc jauno dziesmu noklausīšanās DJ Kārlis Ķilkuts nospēlēs setu.

Prezentācija pēc tiešraides beigām vairs nebūs skatītājiem pieejama, tāpēc mūziķis aicina visus nepacietīgos klausītājus nelaist garām iespēju iepazīties ar jauno albumu.

“Ir pagājis tiešām ilgs laiks, kopš man ir bijusi izdevība prezentēt kaut ko jaunu. Es domāju, ka šī būs lieliska iespēja "dzīvajā" redzēt cilvēku reakciju un es ceru, ka tas radīs kopības sajūtu, ko pēdējā gada laikā bija ļoti grūti atrast. Vai tā ir laba doma atskaņot jaunu albumu piecas dienas pirms tā izdošanas? To mēs noskaidrosim 24. maijā," prezentāciju komentē Edavārdi.

Albums Ekosistēmas būs pieejams visās populārākajās straumēšanas platformās un CD formātā no 28. maija. Starp 13 albumā ierakstītajām dziesmām, kā īpašie viesi atsevišķos skaņdarbos būs dzirdami arī reperis ansis un dziedātājs Ralfs Eilands. Kopā ar albuma iznākšanu, 28. maijā pirmo gaismu ieraudzīs arī izpildītāja atjaunotā mājaslapa edavardi.lv. Tajā būs pieejami ne tikai skaņdarbi, kuri līdz šim nav bijuši atrodami straumēšanas vietnēs, bet arī veikals, kur būs iespējams tiešsaistē iegādāties Ekosistēmas albuma CD un Edavārdi jauno apģērba līniju.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja