Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Festivāla Positivus galvenā māksliniece būs Elija Goldinga

Nākamgad festivāla Positivus galvenā māksliniece būs britu dziedātāja Elija Goldinga, portālu Diena.lv informēja festivāla rīkotāji.

Elija Goldinga turpina pārspēt vienu rekordu pēc cita. Simtos miljonu spēlētu dziesmu slavenākajos mūzikas platformās un kanālos. Elijas Goldingas vārds ir cieši saistīts arī ar kino industriju – viņas izpildītās dziesmas skanējušas arī pēdējo gadu lielākajos kino grāvējos, to skaitā Krēslas (Twilight), Bada spēļu (Hunger Games), un Citādie (Divergent) filmu sērijās un vēl vairāk nekā piecdesmit citās filmās un TV seriālos.

Žanriski Goldingas dziesmās iespējams saklausīt gan indie un sintīpopa iezīmes, gan atspulgus no elektronikas, pat folktronikas, taču vienmēr pašu galveno noskaņu rada nepārtraukta emociju klātesamība.

Nākamgad Positivus festivāls svinēs savu 10.jubileju. Organizatori atgādina, ka vēl tikai trīs dienas biļetes uz Positivus festivālu iespējams iegādāties par pagājušā gada cenām – trīs dienu biļete maksā 65 eiro, trīs dienu biļete ar telts vietu – 73 eiro.  Telts vietu atsevišķi var iegādāties par 10 eiro, šī cena paliks nemainīga līdz pat festivālam. No 3.decembra biļešu cenas kāps.

Positivus festivāls ir lielākais mūzikas un mākslas notikums Baltijā, kas pēdējos gadus pulcē ap 30 tūkstošiem apmeklētāju no visas pasaules, ļaujot klātienē baudīt mūzikas lielāko zvaigžņu koncertus, kā arī piedzīvot īpašo, tikai Positivus festivālam raksturīgo atmosfēru priežu ieskautajā parkā pie Baltijas jūras līča.

2016.gadā Positivus festivāls notiks no 15.līdz 17.jūlijam. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa Latviju turpina kursēt Ziedoņa vilciens

Vilciena sastāvs, kura vagonu logus iepriekšējā gadā rotāja ziedoši ķirši, šogad ieguvis zaļumu un aicina ceļot pa Latviju, turpinot projektu Ieraugi, Sajūti, Noķer Ziedoni. Elektrovilcien...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja