Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Festivālā Via Baltica debitēs pasaulē atzītu mūziķu apvienība

Festivālā Via Baltica, kas no 10. līdz 23. augustam norisināsies Liepājā, ar savu debijas koncertu 17. augustā viesosies jauna starptautiski atzītu mūziķu apvienība Aureum Tempus Ensemble.Šajā kameransamblī apvienojušies pazīstamā latviešu vijolniece Eva Bindere, altista spēles virtuozs no Maskavas Maksims Novikovs, daudzu konkursu laureāte, pianiste no Berlīnes Anastasija Drančuka un vācu klarnetists Endijs Mailss, pastāstīja festivāla rīkotāji.

Vairākas amizantas nejaušības, piemēram, iepazīšanās dzelzceļa stacijā un sarunas sociālajā tīklā Facebook.com, kopā savedušas mūziķus no dažādām valstīm, kuri pēc pirmās kopīgās muzicēšanas sapratuši, ka viņus vieno ne tikai ļoti liela vēlme spēlēt kamermūziku, bet arī līdzīgi uzskati par mūziku un augstajiem atskaņojuma kvalitātes standartiem. Aureum Tempus Ensemble savā Liepājas koncertā piedāvās krāsainu un interesantu programmu, kas ne pārāk bieži dzirdama koncertzālēs. Mūziķi atskaņos M. Bruha, B. Bartoka un A. Pjacollas kompozīcijas. Būs dzirdamas arī P. Karmanova komponētie skaņdarbi Otrais sniegs stadionā un Dažādais lietus.Koncerts notiks 17. augustā plkst. 19 Promenade Hotel Hika zālē Liepājā, Vecā Ostmalā 40. Biļetes var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.Kā vēstīts iepriekš, festivāls Via Baltica notiks no 10. līdz 23. augustam Liepājā. Biļetes uz pārējiem festivāla koncertiem jau pieejamas Biļešu paradīzes kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv. Plašāka informācija: www.viacultura.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa Latviju turpina kursēt Ziedoņa vilciens

Vilciena sastāvs, kura vagonu logus iepriekšējā gadā rotāja ziedoši ķirši, šogad ieguvis zaļumu un aicina ceļot pa Latviju, turpinot projektu Ieraugi, Sajūti, Noķer Ziedoni. Elektrovilcien...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja