Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Festivāls Bildes aicina uz jauno dziesminieku koncertu

Ceturtdien, 15. novembrī plkst. 19, klubā Kaļķu Vārti notiks festivāla Bildes Jauno dziesminieku koncerts, informēja pasākuma pāsrtāve Aiga Leitholde.

A. Leitholde norādīja, ka dziesminieku koncerti izceļoties ar dvēselisku atmosfēru un klausītājiem dod iespēju būt skatuvei pēc iespējas tuvāk, šādi kļūstot par vienu no savējiem. Dziesminieku koncertos ir stilistiska un emocionāla daudzveidība, jo mūziķu pieredzi guvuši visdažādākajos projektos.

Kintija Alpe plašākai publikai zināma kā Rīgas Gospeļkora dalībniece, taču arvien aktīvāk sevi piesaka solo – kā dziesminieci, šī gada vasarā publiskots singls Satelīts.  

K. Alpe saka, ka Jauno dziesminieku koncerts ir lieliska iespēja parādīt to, ko reizēm baidies rādīt citiem - savu oriģinālkompozīciju un to, ko tu ikdienā mīli darīt visvairāk - dziedāt, spēlēt, komponēt un rakstīt. 

Savukārt Edgars Rakovskis, kurš pazīstams kā metāla grupas Relicseed līderis norāda, ka katru gadu Jauno dziesminieku koncertā atrodas pa kādai pērlei (no pērnā gada prātā palikusi Ilze Fārte), kuru gribējies noklausīties arī pēc koncerta. 

Viens no pieredzes bagātākajiem Jauno dziesminieku koncerta dalībniekiem būs Gatis Zotovs, kurš savas radošās gaitas uzsācis kā dzejnieks, bet festivālā Bildes piedaās kopš 2003. gada.

Jauno dziesminieku koncerts notiks 15. novembrī plkst.19 klubā “Kaļķu vārti”. Koncertā uzstāsies Gatis Zotovs, Dārta Legzdiņa, Henrijs Eduards Mucenieks, Kintija Alpe, Renārs Veličko, Mārtiņš Križevics, Elīzabeta Krēģere, Matīss Skrebelis, Arnis Ozoliņš, Māra Kalniņa un Andis Jēkabsons, Matīss Kalniņš, Laura Lo, Agija Kalve, Edgars Rakovskis, Anete Kozlovska,  Lukass Edgars Lappuķe, Mikus Straume.

Biļetes nopērkamas Biļešu Paradīzes kasēs un internetā: https://bilesuparadize.lv/lv/events/event/64935

Laikā no 4. novembra līdz 1. decembrim mūzikas un mākslas festivāls Bildes klausītājiem piedāvā deviņus dažādas stilistikas koncertus, kas norisināsies Koka Rīgā, klubā Kaļķu vārti, mūzikas namā Daile, Spīķeru koncertzālē un Rīgas Kongresu namā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja