Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Festivāls "Saldus saule" svinēs divdesmit piekto jubileju

10. jūlijā  tradīcijām bagātais un vecākais Latvijā notiekošais rokmūzikas festivāls "Saldus saule" šogad svinēs 25 gadu jubileju, informē tā organizators – mūziķis Fēlikss Ķiģelis.

Sarunā ar portālu Diena.lv viņš uzsvēra, ka šajos divdesmit piecos gados ir auguši un mainījušies ne tikai festivāla apmeklētāji, bet arī pati "Saldus saule". No neliela Kurzemes reģiona muzikāla pasākuma 1985.gadā, kurā uzstājās Saldus un tā novada, tolaik vēl rajona, mūzikas grupas, tas ir izaudzis līdz krāšņam un muzikāli piesātinātam rokmūzikas festivālam," teic mūziķis, piebilstot - šim procesam savas rokas un sirdis ir pielikuši tādi cilvēki, kā Guntars Šterns, Andra Valkīra, Andris Akermanis, Ingemārs Harmsens un daudzi citi.

Par šā gada festivālu tā saimnieks sola -  "Saldus saule" spīdēs īpaši spoži! "Jau tagad visai mūsu radošajai organizatoru komandai ir svētku sajūta un neaizmirstamus svētkus mēs apsolām arī ikvienam, kas atnāks šogad uz festivāla lielajām svinībām!"

Ir zināms, ka 10. jūlijā uz festivāla skatuves kāps Arta Dvarionas grupa "Tā Tā Tā", vecmeistari "Jumprava" un "Linga", kā arī daudzi citi mākslinieki. "Pirmo reizi festivāla vēsturē pusnaktī pēc tradicionālās himnas "Saldus saulē" uzstāsies pasaulslavena ārzemju grupa. Kura tā būs – tas pagaidām vēl tiek turēts noslēpumā, taču līdz ar biļešu nonākšanu apgrozībā tas tiks atklāts," piebilst F.Ķiģelis.

Biļetes uz "Saldus sauli" iepriekšpārdošanā varēs iegādāties jau drīzumā "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās visā Latvijā, turklāt pirmās 1000 biļetes būs par īpaši draudzīgu svētku cenu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja