Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Fon Stricka villā februārī notiks pirmie Ziemas Piena svētki

K.K. Fon Stricka villā 14. un 15. februārī pirmo reizi norisināsies maza formāta mūzikas festivāls Ziemas Piena svētki, informēja pasākuma pārstāve Aldona Jakšta.

A. Jakšta norāda, ka līdzšinējie Piena svētku pasākumi – festivāls vasarā, koncerti Fon Stricka villas pagalmā un Jaunā gada sagaidīšanas svinības iedibinājuši savas tradīcijas, bet jaunie svētki būs klusāki un koncentrētāki, kā mazs ugunskurs meža vidū.

Ziemas Piena svētkus 14. februārī atklās Ainars Mielavs, piedaloties Matīsam Čudaram, Jānim Ruņģim, Reinim Ozoliņam un Jānim Jaunalksnim. Koncertā skanēs jaunas kompozīcijas un zināmi Mielava darbi jaunās aranžijās.

Svētku otrajā dienā, 15. februārī gaidāma garāka programma, kurā uzstāsies jaunie latviešu mūziķi ar atšķirīgiem priekšnesumiem, bet tajā pašā laikā vienojošu dvēselisku liriskumu: projekts Jāņa Ruņģa klātbūtne, kas saņēmis alternatīvās mūzikas nomināciju un spēlē daudzpusīgu mūziku no džeza improvizācijas līdz psihodēliskam rokam; multimākslinieces Elīzas Legzdiņas projekts Legzdina and the Moonlight, kas maigā, kaislīgā manierē atskaņo dzejas savienojumu ar džeza, hiphopa un dvēseles mūziku; tumšā folk-kantrī grupa Juuk ar oriģināldarbiem, tautas mūzikas skaņdarbiem, kā arī latviešu alternatīvās scēnas klasiķu kaverversijām; dziesminiece Alise Joste, kā arī aktieru Ivara Krasta un Marijas Linartes muzikālā apvienība Space Me ar kosmisku minimālismu.

Svētku rīkotāji norāda, ka pasākums ir stāvkoncerts un biļetes uz katru dienu iegādājamas atsevišķi: www.fonstrickavilla.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja