Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Grupa Framest uzstāsies Zviedrijas Kultūras naktī

Vokālā džeza grupa Framest sestdien, 24. septembrī dosies uz Zviedrijas pilsētu Norčepingu, kur ar vairākiem koncertiem piedalīsies Zviedrijas Kultūras nakts 2011 programmā, portālam Diena.lv pastāstīja grupas pārstāvji.

Zviedrijas Kultūras nakts pasākumam ir sena vēsture - tas notiek reizi gadā jau kopš 1986. gada, katru reizi pulcējot gandrīz 50 000 cilvēku. Viens no organizatoriem Lase Fridriksons stāsta, ka šajā naktī visa pilsēta atdzīvojas mūzikā, dejā un mākslā. Grupa Framest būs viens no galvenajiem pārsteigumiem, kas ir sagatavots pilsētas iedzīvotājiem un viesiem.

„Zinot, ka Zviedrijas kultūras dzīve ir ļoti attīstīta un progresīva, esmu patiesi gandarīts un priecīgs, ka esam uzaicināti to papildināt ar saviem koncertiem. Uzdevums nebūs viegls, jo  uzstāsimies trīs dažādās vietās vienā vakarā, bet esam pozitīvi noskaņoti un aktīvi strādājam, lai viss izdotos,” iespaidos par gaidāmo braucienu dalās grupas Framest mākslinieciskais vadītājs Jānis Ķirsis.

Grupa Framest koncertēt uz Zviedriju dosies arī novembrī, gaidāmas vairākas uzstāšanās Latvijā. Grupa intensīvi darbojas ierakstu studijā.

Grupa Framest darbojas jau astoto gadu, tā regulāri koncertē visā Latvijā. 2010. gadā grupa nominēta Lielās mūzikas balvas saņemšanai, kā arī ieguvusi Lielās Mūzikas balvas klausītāju simpātiju balvu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mūžībā devies mākslinieks Raimonds Gabaliņš

Mūžībā aizgājis tēlnieks, gleznotājs, pedagogs Raimonds Gabaliņš (07.05.1949.- 02.05.2024.). Atvadīšanās no mākslinieka notiks 2024. gada 11. maijā plkst. 13.00, Limbiķu kapos, Grobiņas pagast...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja