Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Grupas Tumsa dalībnieki turpina darbību kā grupa pēc TUMSAs

Bijusī grupa Tumsa pārtop par grupu pēc TUMSAs un laiž klajā dziesmu Acumirklis, kuru producējis Roberts Dinters, bet miksējis Kārlis Šteimanis, informēja grupas pārstāvji.

Grupa pēc TUMSAs veidota uz pazīstamās grupas Tumsa bāzes. Darbību tajā turpina tās bijušie dalībnieki Jānis Daugalis un Haralds Drekslers, pieaicinot draugu un pieredzējušu bundzinieku Uldi Knapši, kurš vairākus koncertus spēlējis arī grupas Tumsa sastāvā, aizvietojot Kasparu Boroduško, un kurš sadarbojies ar Ainaru Virgu, Ivo Fominu u.c. Kā pēdējais grupai pievienojās vokālists Jānis Dreimanis (Vietu nav, Dawn Town).

Nosacīts jaunās grupas sākums datējams ar 2019. gada februāri, kad grupas dalībnieki Jānis, Haralds un Uldis, sadarbojoties ar Arturu Gruzdiņu (Refleksija), piedalījās Muzikālās bankas 2018 koncertā Daugavpilī, veltot dziesmu Valteram Frīdenbergam. Tam sekoja koncerti un festivāli Liepājā, Kurzemē, kur ar vokālām partijām palīdzēja Emīls Dreiblats (Willov Farm), līdz 2019. gada beigās izveidojās un nostiprinājās sastāvs, kāds tas ir patlaban.

Jānis Daugalis: "Nosaukums radies likumsakarīgi. Turpinot muzikālo darbību, esam radījuši jaunas dziesmas. Neizbēgami, spēlēsim arī Tumsas dziesmas gan oriģinālā skanējumā, gan mazliet kaut ko pamainot. Skanējumu citādāku padara tas, ka šajos aranžējumos taustiņinstrumentu nomaina otra ģitāra. Spēlēsim gan regulāri spēlētas dziesmas, gan tādas, kuras nav spēlētas jau daudzus gadus. Tādā veidā izrādot cieņu un vienmēr paturot sirdīs izcilus draugus, grupas Tumsa vokālistus, komponistus un vārdu autorus - Mārtiņu un Valteru."

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja