Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Kalnciema kvartālā uzstāsies ģitāras virtuozs Rodnijs Brenigans

Ceturtdien, 8. augustā, plkst. 19 sadarbībā ar Yamaha Kalnciema kvartālā notiks ģitāras virtuoza Rodnija Brenigana brīvdabas koncerts, kurā mūziķis uzstāsies vienlaicīgi spēlējot divas ģitāras un dziedot, informēja Kalnciema kvartāla kultūras programmas vadītāja Una Meiberga.

Rodnijs Brenigans uzskatāms par Progressive Folk Fusion žanra pārstāvi. Teksasā dzimušais šobrīd Londonā dzīvojošais ģitārists un dziedātājs meistarīgi spēlē divas ģitāras uzreiz vai ģitāru un klavieres vienlaicīgi. Viņa spēja apvienot šīs neparastās prasmes ar savām sirsnīgajām dziesmām un ar bagāto un dvēselisko balsi ir padarījusi mūziķi par vienu no šībrīža populārākajiem izpildītājiem.

Vairāk informācijas par mūziķi šeit:

9. augustā plkst. 11 Rodnijs Brenigans sniegs meistarklasi Sound Factory veikalā, Upīša pasāžā. Pieteikšanās pa tālruni +371 22007337.

Pirms Rodnija Brenigana Kalnciema kvartālā uzstāsies džeza kvartets, kura sastāvā ir: Toms Rudzinskis (LV/NL) - saksofons, Matīss Čudars (LV/DE) - ģitāra, Lennart Heyndels (BE) - kontrabass un Kaspars Kurdeko (LV) - bungas. Grupa sastāv no četriem draugiem, kurus vieno mīlestība pret radošu un pārsteigumiem bagātu mūziku. Improvizācijai ir ļoti nozīmīga loma jebkuras uzstāšanās laikā, tā, ka katrs koncerts ir unikāls. Ikviena dalībnieka muzikālā personība spēlē lielu lomu kopējā skanējuma veidošanā. Sastāvs izpilda pašu rakstītas oriģinālkompozīcijas, kas būtībā ir uz džeza tradīcijas balstīta alternatīvā un eksperimentālā mūzika.

Ieeja bez maksas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja