Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kalnciema kvartālā uzstāsies pašmāju grupas Audience Killers un Polifauna

15. jūnija vakarā Kalnciema kvartālā no plkst. 19 līdz 23 brīvdabas koncertā būs iespēja dzirdēt leģendāro pašmāju grupu Audience Killers un jaunu vārdu mūzikā Polifauna, informēja koncerta pārstāve Una Meiberga.

Audience Killers ir elektro/sintpopa apvienība no Latvijas. Trio mūzikā jauc pasaules elpu - svaigu un jauneklīgu, un rafinētu pēc aktuālākajām receptēm. Balss, ģitāra, sintezatori un bungas jaucas cold wave, electro-pop, dance-rock, sintpop virpulī, kas klausītāju iekustina kā ierakstā, tā koncertā.

Līdz šim grupa ir izdevusi vairākus veiksmīgus singlus. 2016. gadā Audience Killers izdod savu debijas albumu Floating Islands, ko atzinīgi novērtējuši gan mūzikas recenzenti, gan arī dažādu mūzikas balvu žūrijas. Albums Floating Islands nominēts Latvijas ierakstu gada balvas Zelta Mikrofons balvai kategorijā Labākais alternatīvās/indie mūzikas ieraksts, Labākais Latvijas albums, kā arī Labākais videoklips ar dziesmu Sounds Like You. Albums tika nominēts arī Austras balvai 2016 starp desmit labākajiem pašmāju albumiem, kā arī Tvnet labākie 2016. gada pašmāju albumi u.c. Nupat grupa laidusi klajā savu jaunāko veikumu Say The Word. Dziesma klausāma straumēšanas platformā Spotify.

Savukārt Polifauna ir psihodēliskā un drīmpopa grupa, kas radusies 2015. gada rudenī un muzikāli ietekmējusies no 80. un 90. gadu neatkarīgās mūzikas, kā arī pēdējās desmitgades neatkarīgās mūzikas tendencēm.

Polifauna ir tikko kā beigusi darbu pie debijas albuma ierakstīšanas, un uz pavasara beigām plāno izdot to plates formātā. Albumu pamatā ir producējuši Andris Strazds, Matīss Runtulis un Gatis Zaķis, kurš to arī samiksējis, bet masterēšanas process ir uzticēts Ņujorkas Bonati masterēšanas studijai, kuras saimnieks un skaņu inženieris Džošs Bonati ir masterējis tādus neatkarīgajā mūzikā pazīstamus vārdus kā Sufjan Stevens, Mac Demarco, Wild Nothing, Beach Fossils un citus.

Ieeja pasākumā bez maksas.

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja