Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Klajā nācis žurnāla Figaro pavasara izdevums

Par godu Lielās mūzikas balvas divdesmit gadu jubilejai šodien klajā nācis žurnāla Figaro pavasara laidiens, vēsta žurnāla direktore Kristīne Komarovska.Figaro pavasara numurā lasāma lielā intervija ar Maestro Raimondu Paulu, kā arī var uzzināt visu bijušo Latvijas kultūras ministru domas par Lielās Mūzikas balvas nozīmi Latvijas kultūras dzīvē.

Figaro pavasara personība - lieliskais Dziesmu svētku virsdiriģents Jānis Erenštreits, savukārt festivāla Positivus radītājs Ģirts Majors atklāj savu mūzikas gaumi rubrikā Melomāns.

Figaro pavasara talants - skaistās balss īpašniece dziedātāja Elza Rozentāle (NAth), kuru nule kā bija iespējams dzirdēt vairāk nekā divdesmit Cabaret Bamboloo izrādēs.

Žurnālists Toms Grēviņš iepazīstina ar desmit nākotnes TOP grupām no Eurosonic Noorderslaag,bet publicists Otto Ozols atklāj aktuālāko pasaules seriālu mūzikas radītājus un to noslēpumus.

Figaro pavasara leģendas - Uldis Stabulnieks un Patrīcija Kāsa, kuru jau pavisam drīz būs iespējams dzirdēt arī Latvijā.

Muzikologs Orests Silabriedis pēta Johanesa Brāmsa mīlestības, mūzikas un matemātikas kopsakarības, bet fotogrāfe Linda Briinums uzbur pavasari fotosesijā ar dziedātāju Elīnu Šimkus.

Žurnāls atgādina: izkrāso pavasari mūzikas skaņās ar Figaro kalendāra palīdzību un, izmantojot Figaro Kultūras karti, ietaupi, apmeklējot koncertus un teātra izrādes.

Vēl žurnālā Figaro lasi: ceļojums uz Vašingtonu, Mazsalacas valdzinājums, muzikālās pirmizrādes Latvijā, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, 17 pavasara mirkļi modē un mūzikā Grētas Gorjučko rakstā, Pētera baznīcas vēsture u.c.

Jau šonedēļ žurnālu Figaro varēs iegādāties preses tirdzniecības vietās!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja